kaktus30 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzień dobry jestem Artur jestem uzależniony od dużych hamerykańskich wozów odkąd pamiętam. Im większy tym fajniejszy :-D ostatnio Jeep Commander okazał się za mały i odkryłem że jest coś jeszcze większego :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Czesc :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Siema kaktus. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi