Klemenso Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam, mam nissana navarę z 99r 2.4 150KM i chciałbym go zagazować. Gazował już ktoś go? Jaką instalację polecacie? Znajomi mówili o BRC Czakramu, macie jakieś opinie? doświadczenie? Zależy mi na dobrej instalacji z gwarancją, cena nie gra bardzo roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Gazował już ktoś go? Hej... jak nie masz instalacji pod maska, to znaczy, ze chyba nie :kasztan: Zależy mi na dobrej instalacji z gwarancją, cena nie gra bardzo roli. Przeciez jak zalozysz instalacje w profesionalnym warsztacie, a nie w stodole u "Pana Zdzisia", to dostaniesz gwarancje bez roznicy jaka marke instalacji wybierzesz, a i taki serwis dobrze czasami doradzi... :raca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonoslaw Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Warsztat który dobrze zamontuje instalację lpg to podstawa. Jeśli się pytasz co montować do swojego auta to powiem że jest spory wybór ale ja Ci zaproponuje zestaw na sterowniku Zenit Pro. To nowoczesna i sprawnie działająca centralka choć pewnie nie tak znana jak stag ale dają na nią 5 lat gwarancji a to sporo. Do tego reduktor KME TUR ceniony ostatnio na rynku, oraz wtryskiwacze Hercules. Są to wtryskiwacze wzorowane na słynnych Keihinach, bardzo podobne do ostatnio popularnych Barracud. Dodatkowo są pokryte warstwą antyrdzewną. To szybkie i wytrzymałe wtryskiwacze. Montować to możesz np na ursusie na ul. Regulskiej 66 w Eco Tech . Lub w ALLTOP na ul. Julianowska 24 . Ja polecam tę instalacje bo się sprawdziła w niejednym aucie a zawsze to co innego niż przereklamowany stag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Czy Klemenso ma to samo IP co tonoslaw? :-P Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robins13 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zobacz instalację gazową BRC , wdaje Mi się najsolidniejszym rozwiązaniem no i oczywiście montaż musi być w autoryzowanym warsztacie a nie stodole Pana Zdzisia :) , jeśli chcesz aby działała niezawodnie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemenso Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Czy Klemenso ma to samo IP co tonoslaw? :-P Nie wiem gdzie widzisz "to samo ip" ale źle widzisz... Kim jest tonosław nie wiem ale pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Myślę że wtryskiwacz powinien być dobry lub bardzo dobry ale do tego samochodu nie musi być szybki . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Czerwca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czy Klemenso ma to samo IP co tonoslaw? :-P Nie ma tego samego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemenso Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dzięki Wszystkim za pomoc, poczytałem, poszukałem i założyłem instalację BRC Czakramu. Jestem zadowolony, działa poprawnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi