mposy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 siema, kupilem auto zarejestrowane w PL na ciezarowke... samochod marki dodge ram 2500 pickup:) bylem zarejestrowac i odeslano mnie do diagnosty bo w dowodzie brakuje adnotacji o DMC zespolu pojazdow...i teraz pytanie czy jak diagnosta mi wpisze to DMC z.p. takie jak dla samochodu do 3,5 tony czy otworzy mi to furtke do przerejestrowania auta na ciezarowe do 3,5 tony na kat B? Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie wiem, czy to będzie miało jakiekolwiek znaczenie. Przecież DMC zespołu to nic innego jak DMC auta + DMC przyczepy jaką to auto może ciągnąć. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 z tego co wiem to furtka na zmianę DMC się zamknęła bezpowrotnie :( Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi