Mariusz B. Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pytanie moze nieco laickie, ale...jak maxymalnie duże opony mogę założyć na oryginalne fele D22, żeby nie narażać sie na obcierki, czy inne atrakcje związane z przesadą w rozmiarze? Cytuj pozdrawiam. Skipper Nissan Pick-up 2,5 ON '05, Chrysler T&C 3,8 aut. Pb'08, Mercury Cougar 2,5 Pb.'01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Od traktora bo od kombajnu będą obcierać . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz B. Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Od traktora bo od kombajnu będą obcierać . Dzięki. Oczywiście klikam "pomógł" - nie można inaczej! :-D W ciągu ok. 1,5 roku natrzaskałeś 560 postów - musisz dużo wiedzieć... Cytuj pozdrawiam. Skipper Nissan Pick-up 2,5 ON '05, Chrysler T&C 3,8 aut. Pb'08, Mercury Cougar 2,5 Pb.'01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...od kombajnu będą obcierać . Ale te tylne to juz moga pasowac :kasztan: A tak na powaznie... moj znajomy zalozyl sobie MTeki 265/75 R16, ale motal cos z zawieszeniem (podniosl na resorach i jakies nowe amorki ( nie robil lifta) ) i to z tego co mowil to max... ale moze ten max to dla niego.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz B. Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Rozmawiałem z pewnym jegomościem "przez szybę" - na czerwonym świetle. Jechał właśnie Nissanen Pick-upem D22 - takim samym jak mój. Zdziwiły mnie jego opony. Na pewno offroadowe(kostka), ale dziwnie wielkie - wyokrąglone po bokach jak balony. Nie zdążyliśmy sie nagadać, ale usłyszałem, ze przez te właśnie opony musiał zdjąć nadkola na przodzie, bo przy skrętach mu haratało. Dodał jeszcze, ze w najbliższym czasie bedzie podnosil całą budę i wstawi większe koła. Oponki gościa wyglądały na pewno imponująco. Sam chciałbym takie zdobyć. Moje 215/75 R 16 wyglądają co najmniej cieniutko ;) Stąd moje - moze nieco głupie - pytanie... Cytuj pozdrawiam. Skipper Nissan Pick-up 2,5 ON '05, Chrysler T&C 3,8 aut. Pb'08, Mercury Cougar 2,5 Pb.'01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 265/70/16 przy seryjnym zawiasie. 265/75/16 przy podkręconych drążkach i wyklepanych resorach na +5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mogę Ci sprzedać moje opony. M/T BF 285/75/16 chyba :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz B. Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mogę Ci sprzedać moje opony. M/T BF285/75/16 chyba :) Hmmm... - chyba byłbym skłonny :) Ale - jak wynika z postu powyżej - bez kombinacji moze się nie obejść... Tak, czy owak - jakieś poglądowe foto znajdziesz? Cytuj pozdrawiam. Skipper Nissan Pick-up 2,5 ON '05, Chrysler T&C 3,8 aut. Pb'08, Mercury Cougar 2,5 Pb.'01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Proszę: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=3742 Możliwa lepsza cena bo mi trochę zawadzają :-P Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 https://goo.gl/photos/BeHuzS21ftCtfm276 32 cale - jeszcze przed liftem, plan był na 33 po lifcie, ale nie doszedł do skutku ;) ech... lezka się w oku zakrecila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz B. Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 https://goo.gl/photos/BeHuzS21ftCtfm276 32 cale - jeszcze przed liftem, plan był na 33 po lifcie, ale nie doszedł do skutku ;) ech... lezka się w oku zakrecila... O! Witam "prawie" Ziomka! Jestem gdynianinem, a od 6 lat mieszkam w Komorowie pod Wawą. Fajne foty. Czasami "doceniam" w terenie swojego D22, ale przyznam, że nie jestem zawodowcem i nie zapuszczam się w większe błota. Ostatnio ryłem w okolicach Starogardu Gd. i z mocno błotnistej pochyłości zacząłem zjeżdżać w poprzek drogi...bokiem. Zero panowania nad autem :( Mam całoroczne, wytarte gówna 215/75/16... Czy masz jakieś zdanie n.t. nalewanych (bieżnikowanych) opon? Np. takie: http://allegro.pl/4x-letnie-opony-bieznikowane-265-70r16-4x4-2015r-i5419480801.html Cena zachęca, ale czy to dobre wyjście? Cytuj pozdrawiam. Skipper Nissan Pick-up 2,5 ON '05, Chrysler T&C 3,8 aut. Pb'08, Mercury Cougar 2,5 Pb.'01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Jak chcesz to Ci w dobrej cenie BF Goodrich M/T 33" sprzedam. Mają po 10-11mm bieżnika. Warto. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz B. Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jak chcesz to Ci w dobrej cenie BF Goodrich M/T 33" sprzedam. Mają po 10-11mm bieżnika. Warto. W przyszłym tyg. chłopaki bedą mi podnosić pickupa o 2" od oryginalnego stanu. Przy stndardowej wys. byłyby kłopoty z zastosowaniem wyższej opony. Twoje to 285/75/16? Obawiam się, ze mogą być lekko szerokie :( Jak to widzisz? Zapodaj foto i cenę, ok? Cytuj pozdrawiam. Skipper Nissan Pick-up 2,5 ON '05, Chrysler T&C 3,8 aut. Pb'08, Mercury Cougar 2,5 Pb.'01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Sprawdzę dokładnie rozmiar i dam znać ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi