sani Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 witam, chciałabym sie doradzic w pewnej kwesti. Otóz miałam silna potrzebę rozkręcenia przodka oraz zdjęcia zderzaka. Po złozeniu go do pierwotnego stanu zostały Mi 2 plastikowe czesci..za cholere niewiem skąd one są.. Moze ktos je kojarzy :-) z górry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrB Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 obadaj czy to nie jest ten element, za ktory trzymam fakulcem na twoich zdjeciach nie widac dokladnie krawedzi tak ja na moim, ale te zeberka wygladaja znajomo Quote 5.7L ECONOMY PACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani Posted May 18, 2015 Author Report Share Posted May 18, 2015 nie jest to ta czesc ale bardzo blisko :P rozwiazanie znalazlam wpisujac w google numer czesci i wyskoczył Mi schemat przodka--- bez problemu zamontowałam. ale dzieki za pomoc i foto :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts