patrickbh Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam, w moim F-150 mam niecodzienny problem. Czasami podczas jazdy na zegarze spada mi ciśnienie oleju do zera. Dodam że poziom i jakość oleju jest OK. Po wyłączeniu silnika i ponownym uruchomieniu wszystko jest w porządku - do następnego razu. w serwisie Forda - mieszkam w Arabii - powiedzieli mi że musze wymienić pompę olejowa, i rozrząd..... Hm jakoś nie za bardzo chce mi się w to wierzyć.... Dlatego proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemanko patrik. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrickbh Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 :-) Siemanko!!!! jak tam w Siedlacach??? śnieg jeszcze macie na ulicach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Elegancio jest.Dzisiaj było już zdaje się 12 w cieniu ,jutro ma być jeszcze cieplej,a śniegu w tym sezonie było ze 2 centymetry. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Czesc :2piwo: ...mieszkam w Arabii - powiedzieli mi że musze wymienić pompę olejowa, i rozrząd..... Hm jakoś nie za bardzo chce mi się w to wierzyć.... Dlatego proszę o pomoc A moze zle ich zrozumiales :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A może to taki żart był na prima ap :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zacząłbym od sprawdzenia czujnika ciśnienia i jego wiązki elektrycznej. Dużo taniej niż pompa i rozrząd... 8-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi