animalx Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nazywam się Mariusz i mam 25 lat. Jestem ze śląska. Z wykształcenia inżynier budowlany, ale niestety nie pracuję w zawodzie. Interesuję się motoryzacją, rzemiosłem, prowadzę swój kanał youtube, na który zapraszam: https://www.youtube.com/user/mario1mario1mario Aktualnie mam tylko jeden samochód: Citroen C2 VTS i dodatkowo szukam czegoś większego. Pod koniec wakacji planuję zakupić RAMa. (wiem, wiem, ze skrajności w skrajność) Pozdrawiam Cytuj 2007 Dodge RAM 1500 5.7 HEMI Big Horn Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siemanko Mariusz i Upojnych i Wesołych świąt,i dużo zdrowia po świętach . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animalx Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siemanko Mariusz i Upojnych i Wesołych świąt,i dużo zdrowia po świętach . Dziękuję! Z tego wszystkiego sam zapomniałem. Wesołych Świąt! Cytuj 2007 Dodge RAM 1500 5.7 HEMI Big Horn Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 cześć! Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi