Ork Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam, jestem z Bydgoszczy- Osowa Góra, w szczególności szukam kontaktów z posiadaczami pikapów L200, do niedawna wyglądałem tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No powitać! W końcu jakiś "nie amerykański" ;) Ja też mam L200 ale starsze ;) Witaj :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Czesc :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Tadeusz co tak późno? Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Samochód średnio mi się podoba :-P a po za tym chory jestem w łóżku leżę :-( Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 cześć Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola_26 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam Serdecznie użytkowników forum. Bardzo ciekawa strona. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj http://nauką.slask.pl/pisanie-prac-magisterskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czesc ola_26, akurat ta strona, to mala ciekawa... musisz wejsc na inne na tym forum, tam to mniam, mniam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ork Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Po ostatnim lifcie wyglądam tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No ładnie ;-) . Bardzo wysoko. Co wsadziłeś? Te chromowane "osłonki" tylnych lamp zalatują tandetą. Pomalować je na czarno i będzie lepiej. Tak samo klamki. Rozumiem, że przednie poszerzenie nadkola trzeba było zdjąć aby zmieściły się rurki te co idą od zderzaka? Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Powiem szczerze że wygląda pokracznie z wystającymi kołami,ja bym tak nie zrobił.Ale to właścicielowi ma się podobać a nie kibicom . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ork Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wstawienie dużych kół i poszerzenie ich rozstawu wymagało ingerencji w blacharkę nadkoli (co było możliwe dopiero po okresie gwarancyjnym) ale wóz stał się bardziej stabilny na przechyły boczne. Dzięki nowym sprężynom na przód oraz resorom (lagi) na tył uzyskałem większy prześwit, przy czym wóz może dalej od biedy poruszać się nawet na autostradzie. Zamontowanie orurowania do zderzaka co do zasady nie wymaga ingerencji w nadkola (uwaga na przepisy unijne). A wygląd całości to rzecz gustu! Dla mnie wóz nie wygląda pokracznie, lecz jak prawdziwy potwór- Ork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ork powiedział bym ze wygląda raczej jak potworek czy raczej potworeczek bo bardziej zdrobniałego określenia nie znajduję :-P :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi