vavrus Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam Jak zwyczaj nakazuje, chciałem się przywitać. Generalnie zajmuje się motocyklami ciężkimi, lecz zamiar zakupu pickup'a doprowadził mnie tutaj by móc zaczerpnąć nieco wiedzy i opinii za nim coś nabędę za szybko. Na dniach mam oglądać tundrę 4,7 V8 zagazowaną sekwencją 2003 rok. Czy mam na coś zwrócić konkretnie uwagę, i czy jest wart uwagi? Co poradzicie. pozdrawiam - vavrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Czesc :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witaj. Co do toyoty to żadnych niespodzianek nie powinno być. Zwyczajowo sprawdź stan techniczny zawieszenia, silnik raczej nie do zajechania w warunkach normalnej eksploatacji. Skrzynia to samo. Oczywiście sprawdź VIN w Carfax. Nie polecałbym bez napędu na dwie osie. Oczywiście fajnie jest od czasu do czasu "kontrolowanie" pojechać bokiem ;) Moja ma 15 lat i "odpukać" działa jak należy. Dolicz do ceny koszt instalacji LPG, plus 10000PLN na pakiet startowy i będzie dobrze. Pozdro. Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi