Dariusz Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam serdecznie :) zamierzam założyć pierścienie poszerzające na piasty kół tak około 3-50 mm. Mam alu i chcę by wyglądała bardziej rasowo. :lol: Czy macie jakieś doświadczenie w tym zakresie: Jak się zachowuje miśka, czy ją rzuca na koleinach? Czy bardzo stracę na komforcie? A może zacznę od tego czy warto?? :biggrin: Cytuj Mitsubishi L200 automat Dakar 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek bartnik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mój i bez pierścieni nie pasuje w koleiny i tańczy jak Fred Aster ale to 40latek więc tak ma być ;-) Jak śmigasz dużo po drogach nie najlepszych to pewnie będzie taniec z gwiazdami ale w teren za szeroko to chyba też nie najlepiej.Musisz sam spróbować i zobaczysz.Najwyżej ściągniesz i sprzedaż :-) Cytuj Fuck the fuel economy YUKON XL DENALI 05 6.0L EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR BYL W200 76 5,2L FLEETWOOD 87 5,0L KAPPA 98 3.0L BYL GAZ 69 3,0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja mam u siebie od niedawna dystanse 30mm no cóż mogę powiedzieć.. działa, jeździ I nic się nie dzieje :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 I wygląda bardziej pokracznie Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mylisz się mój Tadeuszu drogi. Akcja ta jest spowodowana reakcją na podniesienie budy. Jak jest wyżej to i bezpiecznie zrobić szerzej. Wróciłem z MT 33' na fabryczne wąskie 32' więc użycie dystansow u mnie było wręcz koniecznością :twisted: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi