pit373 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jak wieść niesie, nowy titan 2016 ma mieć cumminsa v8: http://www.nissanusa.com/trucks/2016-titan/?next=header.future_concept.postcard.overview.image Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Stycznia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nie wiem czy dobrze odczytałem, będzie to Pickup HD ale zaliczany do klasy 1500 ? jeśli tak to włoski Eco diesel powinien zostać w tyle :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 tak, half ton ale z cumminsem w standardzie, konkurecja do eco diesel w Ramie; co ciekawe nic nie napisali o silnikach benzynowych :shock: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie wiem czy dobrze odczytałem, będzie to Pickup HD ale zaliczany do klasy 1500 ?jeśli tak to włoski Eco diesel powinien zostać w tyle :mrgreen: Taka moda, wszyscy chcą być Eco :mrgreen: 310KM i ponad 500Nm to już poważny zawodnik i najważniejsze dźwięk V8 :luz: :)22 :git: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Kurcze! A jak brzmi V8 w Dieslu??? Chyba nigdy nie słyszałem. :-? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 31 Stycznia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Cummins jest znany z swojej brutalności, ciekawe czy tego V8 troszkę ostudzili i ugrzecznili, może być cichy jak mój PSD :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Cummins jest znany z swojej brutalności, ciekawe czy tego V8 troszkę ostudzili i ugrzecznili, może być cichy jak mój PSD :-( Wpuść jakieś futrzane zwierzątka co to lubią jeść, różne plastikowe rzeczy pod maską, najedzą się tą matą wygłuszającą i będzie głośniej :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 31 Stycznia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 to nic nie da, 6.4 PSD jest cichy na zewnątrz, ot co nowoczesny silnik i ma się co popsuć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Podoba mi się ten nowy titan :-D Mam nadzieję, że konkurencja pójdzie podobnym tropem i trzymam za to kciuki. Moim zdaniem bardzo brakuje mocnego diesla w klasie 1500 :-> Zintegrowany zaczep gąski to już w ogóle wisienka na torcie :-P Moim zdaniem Nissan trafił w dziesiątkę. Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrB Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 od dwoch albo trzech lata tego titana w dieslu robia, a tu zapowiedz na 2016, uwierze jak zobacze je w sprzedazy :roll: Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi