pit373 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 jak wieść niesie, nowy titan 2016 ma mieć cumminsa v8: http://www.nissanusa.com/trucks/2016-titan/?next=header.future_concept.postcard.overview.image Quote Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted January 30, 2015 Administrators Report Share Posted January 30, 2015 Nie wiem czy dobrze odczytałem, będzie to Pickup HD ale zaliczany do klasy 1500 ? jeśli tak to włoski Eco diesel powinien zostać w tyle :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit373 Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 tak, half ton ale z cumminsem w standardzie, konkurecja do eco diesel w Ramie; co ciekawe nic nie napisali o silnikach benzynowych :shock: Quote Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Nie wiem czy dobrze odczytałem, będzie to Pickup HD ale zaliczany do klasy 1500 ?jeśli tak to włoski Eco diesel powinien zostać w tyle :mrgreen: Taka moda, wszyscy chcą być Eco :mrgreen: 310KM i ponad 500Nm to już poważny zawodnik i najważniejsze dźwięk V8 :luz: :)22 :git: Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek69 Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Kurcze! A jak brzmi V8 w Dieslu??? Chyba nigdy nie słyszałem. :-? Quote http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted January 31, 2015 Administrators Report Share Posted January 31, 2015 Cummins jest znany z swojej brutalności, ciekawe czy tego V8 troszkę ostudzili i ugrzecznili, może być cichy jak mój PSD :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Cummins jest znany z swojej brutalności, ciekawe czy tego V8 troszkę ostudzili i ugrzecznili, może być cichy jak mój PSD :-( Wpuść jakieś futrzane zwierzątka co to lubią jeść, różne plastikowe rzeczy pod maską, najedzą się tą matą wygłuszającą i będzie głośniej :mrgreen: Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted January 31, 2015 Administrators Report Share Posted January 31, 2015 to nic nie da, 6.4 PSD jest cichy na zewnątrz, ot co nowoczesny silnik i ma się co popsuć :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kassei Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Podoba mi się ten nowy titan :-D Mam nadzieję, że konkurencja pójdzie podobnym tropem i trzymam za to kciuki. Moim zdaniem bardzo brakuje mocnego diesla w klasie 1500 :-> Zintegrowany zaczep gąski to już w ogóle wisienka na torcie :-P Moim zdaniem Nissan trafił w dziesiątkę. Quote FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrB Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 od dwoch albo trzech lata tego titana w dieslu robia, a tu zapowiedz na 2016, uwierze jak zobacze je w sprzedazy :roll: Quote 5.7L ECONOMY PACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts