pontiakdarek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Koledzy pomocy zgubiłem klyczyk z pilotem od swojego rama , szanse jego znalezienia są bliskie 0 , auto stoji w garażu i dupa , co mam zrobić , mieszkam w okonku koło szczecinka piły :-( mój tel 604-807735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Grudnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Można dorobić kluczyk na podstawie numeru Vin, potem trzeba go zaprogramować w aucie. Poszukaj takiej firmy w swojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wspolczuje, w okresie swiatecznym bedzie ciezko znalezc Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 I wychodzi na to że zawsze trzeba mieć zapas,jeżdzić na zapasie a oryginał w kredensie. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 to ze okres swiateczny to nic , mam inne auta , ale ramik to jak kochanka ,sami wiecie . jesli dobrze zrozumiałem dam nr vin i kluczyk zrobią , ale czy go odpale na nim aby dojechać do zaprogramowania , i czy zamawiac kluczyk orginalny czy tak zwana podróbkę bo różnica w cenie 300 zł a podobno niczym sie nie różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Grudnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nic nie kupuj, bo sam nic nie zrobisz, a jeszcze kupisz nieodpowiedni kluczyk. Tu masz wszelkie info http://www.jeepnieci.pl/ogolne_kluczyki.html Dorobiony kluczyk (grot) trzeba zaprogramować w aucie, inaczej nie odpalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 dzięki za namiary , rano tam zadzwonie , tylko problem w tym ze do stolicy mam 360km i nie wiem czy bedzie chciał przyjechac i zaprogramowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://autokluczpomoc.pl/oferta/dorabianie-kluczykow-samochodowych/chrysler/ Ten jest z Gorzowa, zawsze troche blizej Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 dzieki serdeczne , zadzwonie tam rano , jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Chciałem tylko spytać z powodu jakiego post mój był zniknął?A może wulgarny był?A może komuś awatar mój się nie podoba? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 kolego Tadeuszu nic nie wiem o twoim poście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelM78 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 jeżeli komuś z Was udało się dorobić kluczyk to proponuję dopisać post z danymi warsztatu i ceną z usługę ja szukam warsztatu aby dorobić kluczyk w okolicy: Kwidzyn, Iława, Grudziądz, Malbork, Elbląg na allegro znalazłem kluczyk z pilotem w cenie 400 zł podobno można go samemu zaprogramować, wystarczy dociąć grot czy ktoś z Was posiada instrukcję programowania kluczyka? Cytuj Dodge RAM 1500 2007 Big Horn Edition 5,7 HEMI LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 4 Września 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jeśli jest taka możliwość (w Jeepie tak), to trzeba mieć wszystkie aktywne kluczyki by zaprogramowac następny. Jeśli jednego brakuje to tylko programerem da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi