kulka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 czy w waszych weglarkach wentylator klimy chodzi caly czas? u mnie tak , no i sie zastanawiam czy to wlasciwe :roll: Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :)
siepiet Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Przelacz nawiew na cos innego niz szyba. Na same nogi na przyklad i powinien zgasnac. Generalnie chodzi jesli jest ustawione na cos ze znaczkiem szyby. Jesli dalej bedzie chodzil to znaczy ze moze byc malo czynnika w ukladzie klimy Pozdrawiam Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
Ram Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 U mnie pewnego dnia zaczęło auto mocno parować na szybach np jak stałem na światłach. Okazało się że padł wiatrak klimy :) - u mnie włącza się więc czasem - nawet kiedy nie jest włączona w kabinie. Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku...
Rekomendowane odpowiedzi