kulka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 czy w waszych weglarkach wentylator klimy chodzi caly czas? u mnie tak , no i sie zastanawiam czy to wlasciwe :roll: Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Przelacz nawiew na cos innego niz szyba. Na same nogi na przyklad i powinien zgasnac. Generalnie chodzi jesli jest ustawione na cos ze znaczkiem szyby. Jesli dalej bedzie chodzil to znaczy ze moze byc malo czynnika w ukladzie klimy Pozdrawiam Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 U mnie pewnego dnia zaczęło auto mocno parować na szybach np jak stałem na światłach. Okazało się że padł wiatrak klimy :) - u mnie włącza się więc czasem - nawet kiedy nie jest włączona w kabinie. Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi