gulson Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 mam na imie damian jestam z opolskiego, jeszcze nie mam pickupa, ale chce kupic rama . pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Października 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witamy. Jakiego chcesz kupić RAMika?.... No i dla czego właśnie na RAMa padł wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 siemano gulson ja tez jeszcze nie mam pickupa i podobnie jak ty mam zamiar kupic Rama :twisted: zycze tobie jak i sobie zebysmy jak najszybciej mogli zasiac za sterami naszych madafaka :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulson Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 powiem krotko nie mam wymagan nie wiadomo jakich ale cos ok. 40.000 i w benzynie zeby sie dalo zagazowac (koszty), a dlaczego ram - bo mi sie cholernie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 powiem krotko nie mam wymagan nie wiadomo jakich ale cos ok. 40.000 i w benzynie zeby sie dalo zagazowac (koszty), a dlaczego ram - bo mi sie cholernie podoba Krótko i treściwie i do tego zgodnie z moim oczekiwaniem i pewnie nie tylko moim. No i dla czego właśnie na RAMa padł wybór? Bull przecież odpowiedż na to pytanie może być tylko taka jak dał Gulson :kasztan: Witamy Gulson!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witaj w klubie..!! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 siemano gulson ja tez jeszcze nie mam pickupa i podobnie jak ty mam zamiar kupic Rama zycze tobie jak i sobie zebysmy jak najszybciej mogli zasiac za sterami naszych madafaka No Rogallo , czekamy czekamy... Ja też długo się zbierałem do swojego ;-) powiem krotko nie mam wymagan nie wiadomo jakich ale cos ok. 40.000 i w benzynie zeby sie dalo zagazowac (koszty), a dlaczego ram - bo mi sie cholernie podoba No to pozostaje chyba końcówka serii 2-giej generacji. Zatem chyba będzie to 1500 z silnikiem 5.9. Mniejszy silnik to raczej za mało dla tego bydlaka. A za 40tyś zł kupisz auto w bardzo dobrym stanie technicznym. Powiedz tylko jakie ma on wykonywać zadania, bo za 40000 spokojnie mogłbyś kupić 2500 V10, ale to kategoria heavy duty i trochę inny samochód niż 1500, choć wygląda podobnie. Aha i jeszcze jedna bardzo ważna sprawa: w benzynie Nie chcę nikogo pouczać ani moralizować , ale sformułowania tego typu , lub takie jak "samochód w dieslu , w automacie etc" jest po pierwsze niepoprawne gramatycznie i brzmi to naprawdę burakowato. Kojarzy mi się to z żargonem dresiarsko-blokerski lub wiejskich mechaników niskich lotów. Błagam Wszystkich !!!. Jeśli możecie, to używajcie poprawnej polszczyzny i nie proklamujcie tak przyziemnych frazesów. Nie chcę nikogo obrażać czy poniżać , ale to na prawdę kiepsko brzmi. Powiedzcie sami ... czy idąc rano do pracy mówicie do żony :"zrób mi kanapkę w szynce" lub w sklepie :"poproszę buty w sznurówkach"??. Jeszcze trochę a będziemy słyszeć: mam samochód w radiu panasonic, samochód w alufelgach, w niezależnym zawieszeniu ... silnik w turbie, w czterech zaworach......... BŁAGAM!!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi