lukasznml Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 witam, pare dni temu zginął mi kluczyk do forda - jedyny jaki miałem. Co radzicie, kupić kluczyk i dorobić pod zamek czy kupić zestaw kluczy z zamkami i stacyjką? Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na pewno dorobić 2 kluczyki . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
siepiet Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zginal Ci kluczyk od tego auta co sprzedajesz? Moze ogladajacy jakis nie oddal i nad ranem przyjedzie po auto :-P Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
Kuba M. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jakiś czas temu były na allegro surówki kluczyków do Fordów z takiego rocznika. Ogarnięty spec od kluczy dopasuje Ci je bez problemu do zamków. Tym bardziej, że te zamki maja dość dużą tolerancję na rozmiary kluczyków - w sumie to po 20 latach użytkowania można je przekręcić nawet patykiem :lol: Na pewno wyjdzie to dużo taniej niż ściąganie z USA nowych zamków i stacyjki. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
lukasznml Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dzięki Kuba, zastanawiałem sie właśnie czy da się dorobić kluczyk pod zamek. To szukam surówki. Zestaw na ebayu kosztuje 90 dolarów + wysyłka. Pozdrawiam Cytuj
pit373 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 zobacz w warsztatach co dorabiają klucze; u mnie koleś do starego rama dorobił bez problemu, wyciągnął zamek z drzwi i do niego dorobił. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK
lukasznml Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Może to dobry pomysł, to jutro wyciągnę wkładkę z drzwi i pojeżdze po dorabiaczach:) Cytuj
Cowboy Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Lukaszml wiem, że temat dość stary, ale powiedz proszę czy udało Ci się bez problemów dorobić klucz na bazie zamka z drzwi? Jaki był koszt takiej przyjemności? ;) Z góry dzięki! Może to dobry pomysł, to jutro wyciągnę wkładkę z drzwi i pojeżdze po dorabiaczach:) Cytuj
Kuba M. Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Dla ogarniętego gościa od kluczyków to żadna sztuka. Ważne tylko, żeby miał pasującą surówkę kluczyka. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
Rekomendowane odpowiedzi