lukasznml Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam wszystkich Pickupowców i nie tylko:) Posiadam Forda F-250 5,8 1996r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Czesc! :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 cześć Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie zagrzejesz tu miejsca. Gonimy batem tych, co się tu pojawiają tylko w celu upłynnienia auta... :pala: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabu70 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak rozpoznajesz takich leszczy? :shock: Cytuj Jest dobrze, ale nie beznadziejnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 AdAm ma dobry radarek. A łapie aż z Kanady :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak rozpoznajesz takich leszczy? Żadna sztuka - gość walnął tylko dwa posty, z czego jeden w giełdzie i więcej się nie pokazał :lol: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Poszedł na łatwiznę. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasznml Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ogłoszenie przy okazji, dopiero odkryłem te forum to sie zarejestrowałem i odrazu wrzuciłem ogłoszenie. Coś nie do końca jestem przekonany czy warto sprzedawać. Planowałem zamienić na coś z podwójną kabiną. Ale nic ciekawego w PL nie widać. Będę omijał dział giełda przez najbliższy czas:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Żadna sztuka - gość walnął tylko dwa posty, z czego jeden w giełdzie i więcej się nie pokazał :lol: Najlepsze, że najpierw napisał ogłoszenie a potem wskoczył do powitalni :pala: Nawet nie chciało się poczytać regulaminu giełdy... lukasznml żeby była jasność, ja nie mam uprzedzeń do twojej osoby, mam nadzieję, że wiele ciekawych rzeczy znajdziesz na naszym forum ale zrozum, porządek choć lekki musi być! :-P Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabu70 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 http://olx.pl/oferta/ford-f-250-pickup-xlt-usa-zamiana-fvat-CID5-ID7EXM9.html#d23792b9ab O to ogłoszenie chodzi ;-) Czujność! :-D Ale ma rację, ta pojedyncza kabina słabo wygląda. Cytuj Jest dobrze, ale nie beznadziejnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi