pontiakdarek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 koledzy gdzie kupić filtr stożkowy z dolotem do rama 1500 5,7 hemi 2007r , i jakie swiece założyć , mam gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 jaki masz budżet na stożek? Polecam kompletny dolot K&N ale pewnie będziesz musiał poczekać i nie są to najtańsze produkty Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Świece wkładaj takie jak zaleca producent i nie daj sobie wciskać irydowych, bo one na gazie nie chodzą najlepiej. Zwykłe i częściej wymieniamy. Cała filozofia. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 tak dzisiaj kupiłem k-n z dolotem 1800 zł ,a co do świec to pewnie kupie jak radzicie zalecane przez producenta , tylko nie wiem czy brać poprawke na gaz , czy to coś zmienia w parametrach świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Opinii jest tyle co użytkowników i producentów. Ja się przekonałem już trzeci raz, że inwestycja w "świece do gazu" to stracona kasa, a co najmniej nie potrzebnie nadpłacona. Producent przewidział określoną ciepłotę i rodzaj świec do danego silnika i niech tak zostanie. Moim zdaniem to jest tylko kwestia zużycia tych świec, bo na LPG padają szybciej. Ja w swoim byłym hemiku świece wymieniałem co 30 000km, co trzecią wymianę oleju w silniku. Fakt jest taki, że to mało nie kosztuje, bo 16 platynowych świec nie jest tanie, a do HEMI tylko platyna. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 i takie zastosuje dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja wole jak ryk wydobywa sie z pod maski a nie z wydechu. Wtedy wiadomo ze siedzi tam potwor a wydech to byle Punto 1.2 moze miec i burczec jak wrc Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 i tu sie z kolegą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi