ppm702 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Cześć, takie pytanie techniczne - czy w razie czego miałbyś możliwość przesłać do PL wózka? http://stairclimbinghandtrucks2go.com/escalera-rla-hc-motorized-stair-climber-with-forklift-removable-and-hand-crank-hand-truck/ nie wiem dlaczego, ale hamburgery mogą fajne rzeczy wymyślić i zrobić, a po naszej stronie kałuży nie mogą... Mają wysyłkę tylko po swojej stronie i nie mam jak tej zabawki zamówić, a oszczędziłaby znacznie kręgosłup na schodach... te wózki do pianin bazują na schodołazach skierowanych do osób upośledzonych ruchowo. W mojej branży to nie przejdzie. Schodołaz gąsienicowy waży ładne kilogramy i do tego jeszcze musiałbym moją platformówkę zabierać, a to się zrobi już ciężar. Do tego większość schodołazów medycznych nie ma możliwości skrętu - tylko schody proste. Wtedy do transportu poziomego musielibyśmy mieć 3 wózek, a to już zakrawa o paranoję ;) Ten wózek z USA przy pełnej funkcjonalności wazy poniżej 90kg, a niestety muszę liczyć kg na aucie i przyczepie bo im więcej kg na gadgety tym mniej na możliwości przewozowe. Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ppm702 rzeczywiście fajny patent. Poszukaj jeszcze wózków do przewozu fortepianów. Nie mam linków ale to też wymyślne urządzenie było ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi