Skocz do zawartości

Ramem do ślubu .. !!

prawy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Ram to Ram ... klasa sama w sobie hehe...

Jakby któryś z forumowiczów popełniał to głupstwo (nie pokazywać tego określenia żonom :evil: oraz kandydatkom na żony :lol: ) zawsze można zrobić kolumne Ramów... To byłby widok!!!!!!

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Kolumna RAMów fajny pomysł.

Taki mały OFF-TOPIC:

Ja kiedyś z bratem i kumplami robiliśmy zastawę młodej parze quadami. Jak zobaczyliśy auto ślubne to ruszyliśmy gęsiego tak, że widzieli tylko pierwszego. Potem rozjazd na trzech i pięciu. Zajeliśmy całą drogę. To była prośba i pomysł brata panny młodej. Pan młody był lekko wydygany. Potem na bagażnik jednego deska do chleba, kieliszki, woda ognista, cola. Musieli wysiąść, inaczej brak przejazdu. :-P

Mnie prosił mój kolega bym go zawiózł do ślubu. Ale jakoś tak się złożyło, że w końcu nie pojechałem.

A co do kolumny RAMów, to trzeba będzie coś zadziałeć na zlocie w następną sobotę i zrobić krótką rundkę honorową.

:!: KONIECZNIE :!:

Muszę przyznac, ze jakos wczesniej nie przeszło mi przez myśł, że ktoś mógłby chcieć pickupa na ślub ale zdjęcia wygladają świetnie.

I przy okazji - PRAWY - super kolor RAMIKA

Nissan Navara DC 2008

Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!!

www.speedliner.pl

• 2 lata później...

KOBIETA!!!? :shock:

Hehe, Witamy Aneta31 bardzo serdecznie i informujemy, że mamy dział dla nowych użytkowników nazwany Powitalnią, gdzie serdecznie zapraszam.

Jeśli chodzi o Rama do ślubu to chyba nie było by problemu. U nas jest sporo zakręconych ludzi i mamy takie akcje już za sobą, także podaj miejsce ślubu i preferencje. ;-)

Aneta ? może z Dodge forum (czerwone Durango?)

Bingo. Jakim cudem tu trafiłam?

Ponad rok temu ( jak to kobieta) za w czasu grzebie i szuka czegokolwiek do ślubu. znalazłam coś takiego

autko1.jpg

No i pomyślałam sobie, ze Ram by był zdecydowanie lepszy tym bardziej, że nalezę do zaprzyjaźnionego forum Dodge'a Przez fotki Ram'ów do ślubu trafiłam tutaj, a tu? znajome litery w nazwach użytkowników.

Udało mi się przekonać Marka do tego samochodu i poprosiłam aby dał cynk na forum Dodge'a, bo idiotycznie by to wyglądało gdyby kobieta załatwiała takiego coś. No, ale tam cisza nikt nie reaguje na nasze ogłoszenie. No to tutaj się zalogowałam i wznowiłam wątek.

I tak prawdę mówiąc liczyłam, że pan Bodano1102 skoro ma już praktykę to zawiezie i mi balony do ślubu :)

Miejsce: Legionowo

termin: 26 maj

koszt najmu: ???????? no właśnie ile?

[ Dodano: 2011-12-10, 11:05 ]

KOBIETA!!!? :shock:

Hehe, Witamy Aneta31 bardzo serdecznie i informujemy, że mamy dział dla nowych użytkowników nazwany Powitalnią, gdzie serdecznie zapraszam.

Jeśli chodzi o Rama do ślubu to chyba nie było by problemu. U nas jest sporo zakręconych ludzi i mamy takie akcje już za sobą, także podaj miejsce ślubu i preferencje. ;-)

Hahaha, tak kobieta. Ja tu tylko na chwilkę więc nie będę zaśmiecać innych działów.

[ Dodano: 2011-12-10, 13:01 ]

Ram to Ram ... klasa sama w sobie hehe...

Jakby któryś z forumowiczów popełniał to głupstwo (nie pokazywać tego określenia żonom :evil: oraz kandydatkom na żony :lol: ) zawsze można zrobić kolumne Ramów... To byłby widok!!!!!!

No właśnie, i dajecie mi pewien pomysł :) A jak ja bym sobie zażyczyła taką kolumnę Ramów w ramach waszego zlotu ( bo litości nie każcie mi za to płacić i tak już ledwo za portfel się trzymam). I taka piękna kolumna ryczących silników przez samo centrum Legionowa, blisko urzędu stanu cywilnego jest olbrzymi parking w soboty praktycznie pusty. Taką bym chciała małą niespodziankę sprawić panu Markowi czyli mojemu przyszłemu małżonkowi i jego kumplom co by kopary im opadły. :mrgreen:

A jak ja bym sobie zażyczyła taką kolumnę Ramów ...

duży budżet wymagany :kasztan:

Tzn. jak duży? Bo duży to pojęcie względne, dla jednego może to być 100zł dla drugiego 1000zł a dla jeszcze innego 10000zł. Ja się mieszczę w tej pierwszej grupie. mixedsmiley042.gif

A tak na poważnie to to jet planowana trasa.

Od: Legionowo Urząd Miasta

Do: Olszewnica Nowa Sala Bankietowa RIVIERA