pavlos71 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Mam problem mój ramik nie chce zapalić ,problem w tym ze od nie dawna mieszkam w Niemczech i to w wiosce zabitej dechami ): nikt tu nic nie kuma i nie ma serwisu a jak znajde to bedzie kosztowac wiecej niz mój ram .. podłaczyłem go pod kompa i wyswietla mi ze uszkodzony czujnik przepływu powietrza ?? gdzie on jest ? czy to ten w rurze miedzy filtrem ? fakt ze ten blad juz kiedys sie pojawiał ale auto paliło ale tu od kilku dni dosc zimno jest moze przez to nie wlacza sie jakies ssanie? Pomocy a własciwie z racji gdzie teraz jestem to nawet HILFE (: Cytuj
cymek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Guten Morgen Herr pavlos71, ;-) ten czujnik jest w przeplywomierzu (tak jak napisales)... Ps. A brak mocy? Nie odczuwales wczesniej? Napisz nr bledu... Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Cymek czy ty przemyślałeś, to co napisałeś. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
cymek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 No nie... i niestety nie moge juz edytowac... moze Admin lub Moderator pomoze to powitanie usunac :-/ ? Z gory dzieki.... A Ty Tadeusz sie czepiasz... :pala: ;-) Z reszta... jak jestem w niemczech to sie tak witam :kasztan: Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Czepiam się bo Cię lubię.Cmok. :lol: Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
japacz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Edytowałem :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
cymek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Edytowałem :kasztan: Hahahahaha.... az oplulem ekran ze smiechu :-D DANKE! Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 No i ślicznie to teraz wygląda. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
siepiet Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Zacznij od podstaw. Czy po przekreceniu kluczyka slyszysz pompe paliwa? Sproboj tez odlaczyc akus na 30 sek i podlaczyc zeby zresetowac komputer. Mozesz zdjac rure od filtra do kolektora i wstrzyknac mu troche paliwa w gardziel i zakrecic. Jesli zaskoczy na chwile to paliwo nie dochodzi. Znajdz jakas swiece zaplonowa i zdejmij fajke z jednej ze swiec, zaloz ja na ta swiece dotknij gwintem do masy i zakrec i zobacz czy masz iskre, tak jak to sie kiedys sprawdzalo w motorach. Tak na poczatek zeby wiedziec gdzie szukac Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
Rekomendowane odpowiedzi