dejwitt Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy ktoś sie spotkał może w swoim Dodge z furkaniem(jakby neiszczelny uklad wydechowy) z okolic gdzies przedniego prawego kola, po rozruchu i ustepujące z biegem czasu jazdy? Czy może to być poprostu umierająca uszczelka pod kolektorem czy może raczej jakaś poważniejsza usterka mechaniczna? Co o tym sądzicie? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 U mnie tak się działo. Wydmuchało uszczelkę kolektora. Zmieniłem i jest oki. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 U mnie tak się działo. Wydmuchało uszczelkę kolektora. Zmieniłem i jest oki. Dzięki za odpowiedź, też to podejrzewałem ale nei byłem pewien, jeszcze raz dzięki :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi