Koczis Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam Na samym początku gdy go kupiłem to wszystko działało później zmieniłem taśmę w kierownicy bo moja była już lutowana no i po jakimś czasie przestał działać Tempomat. Po naciśnięciu przycisku na kierownicy zapala się CRUISE na liczniku, lecz się nie działa.... Bezpieczniki sprawdzone... Cytuj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Bledy wykasowane? Byles na OBD? Tasma nowa? Po kluczykowaniu wyskakuje jakis blad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A piasty z tarczą czasami nie wymieniałeś? A może masz kabel popsuty, albo masz piastę z tarczą zepsutą? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi