tmais Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam serdecznie robię przymiarkę do zakupu F-150 SVT i będę potrzebował waszej pomocy..;) Cytuj CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Siemanko. A masz Ty prawo jazdy? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmais Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A czy do kupna auta jest potrzebne prawko .... :-P Cytuj CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Do kupna to nie wiem ,ale do jazdy tak.Coś mi się widzi że jesteś nieodpowiedzialnym młodym człowiekiem :lol: .Może jeszcze i motór masz? :evil: Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Czesc! :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmais Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Do kupna to nie wiem ,ale do jazdy tak.Coś mi się widzi że jesteś nieodpowiedzialnym młodym człowiekiem :lol: .Może jeszcze i motór masz? :evil: Motóra nie mam ale motor mam Hondę CBR 600 F4i ..... :-P Cytuj CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tak też myślałem :evil: .Dorośli odpowiedzialni ludzie nie jeżdżą na motorach.Jak byłem młodszy miałem CBR1000.Jazda dawała dużo przyjemności :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A ja zaczynalem od motorynki :git: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indian Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam serdecznie,jestem posiadaczem Rama 1500 HEMI którego męczę a czasami On mi daje w kość ale i tak Go kocham. Na pewno będę korzystał z Waszej pomocy i przedstawie moje doświadczenie z usprawnianiem Rama. Pozdrawiam Indian Cytuj Witam serdecznie Wszystkich formowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czesc Indian, najlepiej byloby, zebys przywital sie w osobnym temacie, zalozonym przez Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi