Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , potrzebny pan od angielskiego :mrgreen: , http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2051067.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XDodge+ram++2004+Leaf+Spring+Shackle+Kit&_nkw=Dodge+ram++2004+Leaf+Spring+Shackle+Kit&_sacat=0

czy ktorys z wymienionych uchwytow resora ( przód ) sa standartowe , bez zadnych liftów , aaaa i przy okazji , nie moge nigdzie znalesc tulei do mocowania resora ( tył ) poratujecie ? ;-)

a moze jakiś trop w Polsce ? zuzcar nie ma ...

dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04

Opublikowano

co do przodu nie mam pojecia, ale co do tyłu (do tych tulei) to tez przerabiałem to kiedys bo mam minimalne luzy i niestey nie ma czegos takiego. Albo zostaje sciagniecie ze stanów całego uchwytu albo rozebranie, pomiary i poszukanie czegos u nas od innego samochodu.

tworzywa Sztuczne

www.aluplex.com.pl

Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003

Opublikowano

Jesli mowa o 1500 to z przodu niema resora, co do tylu to tuleje tylko fabryczne. Niedawno mi przyszly

52113553ac wbij ten part number w ebayu i Ci wyskoczą. Uwazaj bo na zdjeciu pokazane sa 2 sztuki ale koles wysyla tylko jedna. Ja mu zrobilem claima i mi zwrocil koszta bo w/g mnie wprowadzil klienta w blad tym zdjeciem i nastepnym na ktorym ma napisane qty:2 (ilosc:2). Ebay uznal moje roszczenia i mi wszystko oddali a tuleje zostaly :p

Pozdrawiam

Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja

www.ogrodyzpasja.com.pl

605 497 015

Opublikowano
Jesli mowa o 1500 to z przodu niema resora, .................

heh , tyle akurat wiedzialem :mrgreen:

, chodzilo mi o mocowanie resora - z przodu ( tuleja ) i z tylu ( uchwyt ), piszesz ze tylko fabryczne , a ten z linku mojego poprzedniego postu ?

Opublikowano
taką tuleje spokojnie dorobią wam z poliuretanu a uchwyt u ślusarza

a pytaliście w fiacie ile kosztuje może taniej niż na ebay

sprawdzilem w ASO KRAKÓW ( zamawiaja z fiata ) , uchwyt - 250 zl , tuleja - 330 zl ;-) moze byc dostępne za miesiac z magazynu w belgii ,

pozostaje ebay