maasser Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Czy ma ktoś jakis pomysł, co może byc przyczyna takiego stanu rzeczy: ze ze sterownika w drzwiach kierowcy opuszczam i podnosze wszystkie szyby w moim aucie, natomiast nikt z pasazerow nie moze tego zrobic na przyciskach przy swoich drzwiach, czyli jak moge z centralnego sterownika przy drzwiach kierowcy podnieśc i opuscić kazda szybe, natomiast przyciski przy pozostałych 3 drzwiach nie reaguja, czy to moze byc zablokowane przez jakiś dziwny kod? Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Masz takie przyciski? ;-) To ten z lewej, za czyciskami lusterek bedzie najprawdopodobniej od blokowania szyb.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Masz takie czyciski? ;-) To ten z lewej, za czyciskami lusterek bedzie najprawdopodobniej od blokowania szyb.. ;-) tak, ale nie ma zadnego znaczenia, czy jest wcisniety czy zwolniony i tak w pozostałych drzwiach nie mozna szyb opuscic, więc to coś innego, albo jest popsuty albo cos innego... Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Odpielo sie w sterowniku, albo zasniedzialo... zajrzyj tam... Ewetualnie jest jakis bezpiecznik osobny do tego Edit. Jeszcze moge zaproponowac przelutownie na plytce sterownika, bo to moze byc to wina zasniedzialych zimnych lutow Przykladowy sterownik i luty w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 dzieki wielkie cymek, zajrze do niego i poprawie luty , moze pomoże Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 luty na 100% pomogą - w moim starym białym było dokładnie tak jak piszesz - działało tylko z miejsca kierowcy Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 wielkie dzieki panowie za pomoc, rzeczywiscie stopki od tego przycisku od blokowania szyb pasazerow na płytce popuscily na lutach, poprawilem luty i smiga jak z fabryki :) Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ja mam tak od momentu kupna auta, czyli od sześciu lat i mi nie przeszkadza. Ja otwieram i zamykam kiedy chcę a innym wara :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 :-D, no tak, ale jak w soboty syn mnie wiezie po melanżu to wtedy chce otworzyc sobie szybke :-P Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi