v8city Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam po raz kolejny. Skończyły mi się klocki hamulcowe i muszę kupić nowe. Zmieniając koła zauważyłem że zaciski które mam są z firmu TRW. Nie mam pewności czy jest to oryginalny układ hamulcowy czy też jakas zmotka . . . do tego są czerwone i wyglądają na troszke większe od standardowych : ( proszę o info. z góry dzieki ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 masz jakieś fotki :idea: TRW to amerykańska firma od części, coś jak MOOG sam jestem ciekaw czy to tak od nowości czy może ktoś "tuningował" :lol: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PA86 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 TRW (A wlasciwie to TRW juz nie ma tylko jest LucasVerity) robil OEM rozne czesci do ukladow hamulcowych w Ramie (w tym systemy w SRT10). Ze sa czerwone to nic dziwnego. Polowa Ram'ow w mojej okolicy ma czerwone Calipers...kit do malowania kosztuje 15-20 zielonych w sklepie i mozna to zrobic w jedno nudne popoludnie ;-) Cytuj Aint no Muscle like Detroit Muscle and there aint no replacement for displacement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Klocki zamowione ( dziekuje panu z Zielonej Gory po raz kolejny ) wiec jutro sie zobaczy. dam znac, wrzuce pare fotek. Mam wielka nadzieje ze OEM klocki podpasuja do zaciskow ktore posiadam : ) pozdrawiam ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Zawsze można pocisnąć Piotrka PA86 by coś kupił :-P ... pomożesz kolegom z forum jakby coś ;-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PA86 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Oczywiscie. BTW zgubilem do ciebie GG...depresja :shock: :-| Cytuj Aint no Muscle like Detroit Muscle and there aint no replacement for displacement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi