Skocz do zawartości

Klocki hamulcowe Dodge Ram 2006 4x4 Hemi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny. Skończyły mi się klocki hamulcowe i muszę kupić nowe. Zmieniając koła zauważyłem że zaciski które mam są z firmu TRW. Nie mam pewności czy jest to oryginalny układ hamulcowy czy też jakas zmotka . . . do tego są czerwone i wyglądają na troszke większe od standardowych : ( proszę o info. z góry dzieki !

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab

Opublikowano

masz jakieś fotki :idea:

TRW to amerykańska firma od części, coś jak MOOG

sam jestem ciekaw czy to tak od nowości czy może ktoś "tuningował" :lol:

życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...

Opublikowano

TRW (A wlasciwie to TRW juz nie ma tylko jest LucasVerity) robil OEM rozne czesci do ukladow hamulcowych w Ramie (w tym systemy w SRT10).

Ze sa czerwone to nic dziwnego. Polowa Ram'ow w mojej okolicy ma czerwone Calipers...kit do malowania kosztuje 15-20 zielonych w sklepie i mozna to zrobic w jedno nudne popoludnie ;-)

Aint no Muscle like Detroit Muscle and there aint no replacement for displacement.

Opublikowano

Klocki zamowione ( dziekuje panu z Zielonej Gory po raz kolejny ) wiec jutro sie zobaczy. dam znac, wrzuce pare fotek. Mam wielka nadzieje ze OEM klocki podpasuja do zaciskow ktore posiadam : ) pozdrawiam !

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab

Opublikowano

Zawsze można pocisnąć Piotrka PA86 by coś kupił :-P ... pomożesz kolegom z forum jakby coś ;-) ?