mposy Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 siema! szukam namiaru na kompetentną osobe lub warsztat ktory uszczelni, zregeneruje mi przekładnie kierownicza w moim wariacie, bo zaczela sie mocno pocic. mozecie kogos polecic, moze gdzies tu blisko mnie patrz Wrocławia? ewentualnie w innym miejscu? Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek bartnik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Może warto spróbować samemu jak masz garaż i chęci to pare złociszy w kieszeni,a za to kupisz pożądne uszczelniacze a nie chinke ci wsadzą a za dobre zabulisz!U mnie też troche pocieka ale jak to mawiał mój pan profesor za czasów 125p i fso jak cieknie to dobrze bo chociaż olej jest,zacznij sie martwić jak plamy pod autem niema 8-) Cytuj Fuck the fuel economy YUKON XL DENALI 05 6.0L EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR BYL W200 76 5,2L FLEETWOOD 87 5,0L KAPPA 98 3.0L BYL GAZ 69 3,0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi