GregMar Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Silverado 1500 wygląda całkiem fajnie musże przyznać... Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy dobrze widzę - ze zdjęcia wynika, że Avalanche ma "zintegrowaną", a nie oddzielną pake? :?: Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mnie osobiście z Cheviego kręci najbardziej El Camino... napewno znalazł by się w moim garażu marzeń... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jest piekny!!!!! mnie też takie pickupy kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ... czy to nie jest model z naszego logo PickUpKlub?... Swoją drogą jest piękny... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mnie osobiście z Cheviego kręci najbardziej El Camino... napewno znalazł by się w moim garażu marzeń... el camino jest bomba. rok temu jak się hajtałem pisałem do tego kolesia bo chciałem jego el camino jechać do ślubu, wynajmuje owszem, ale niestety już nie ma tego auta, teraz wynajmuje coś w stylu eldorado: http://www.desoto58.com/peoplezone/peopleelcamino71.html a w sumie pojechałem zardzewiałym 125p, było git bo auto złom totalny i goście zrobili wytrzeszcz. na tylnych siedzeniach mnóstwo butelek browara, puszek i denaturaty :-P Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 na tylnych siedzeniach mnóstwo butelek browara, puszek i denaturaty HAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 a w sumie pojechałem zardzewiałym 125p, było git bo auto złom totalny i goście zrobili wytrzeszcz. na tylnych siedzeniach mnóstwo butelek browara, puszek i denaturaty No Pit, rozbiłeś całkowicie moje poczucie oryginalności i odwagi. Ja i moja żona jechaliśmy pare lat wstecz do ślubu New Beetlem, mimo, że oczywiscie odradzano nam to, bo mały, nie ma miejsca na świadków. Pojechałem za fajerą, żona obok i było super, bo w drodze na sale bylismy sami, mogliśmy obgadac cały ślub ... polecam prowadzenie samochodu samemu na własny ślub... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 a w sumie pojechałem zardzewiałym 125p, było git bo auto złom totalny i goście zrobili wytrzeszcz. na tylnych siedzeniach mnóstwo butelek browara, puszek i denaturaty No Pit, rozbiłeś całkowicie moje poczucie oryginalności i odwagi. Ja i moja żona jechaliśmy pare lat wstecz do ślubu New Beetlem, mimo, że oczywiscie odradzano nam to, bo mały, nie ma miejsca na świadków. Pojechałem za fajerą, żona obok i było super, bo w drodze na sale bylismy sami, mogliśmy obgadac cały ślub ... polecam prowadzenie samochodu samemu na własny ślub... no to jednak nie taki kiepski pomysl hehe, ja w lipcu sie zenie i rowniez bede jechac za kiera moim camaro do slubu :)))))) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ano jechałem bez szofera. pierwotny plan był inny. była sierra po dachowaniu ale jeżdżąca, do tego miał zostać dolany litr mixolu do benzyny żeby robić zasłonę dymną, ale niestety żona się nie zgodziła... a fiat po umyciu nie wyglądał tragicznie, maska i dolne boki pomalowane minią :twisted: później wstawię fotę. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Mnie żona ciśnie na zmianę plaskacza (Seata) na Jaguara XJ, Zreszta nie ukrywam, że też się w końcu podjarałem. Zatem jeśli wszystko pójdzie dobrze to pewnie pojawi się u nas pod koniec lata lub jesienią Jag XJ12 z 95-96 roku. Jak ktoś chce limuzyne do ślubu, której gra pod maską 6.0L V12 to zapraszam :mrgreen: . W sumie uwielbiam V8 i V10 ale V12 to klasa sama w sobie!!! To moje ulubione silniki. Dla tego wybrałem silnik do samochodu żony :-P . Z resztą nie wyobrażam sobie w innym europejskim placku niż w Jaguarze. Ale takim Chevym to do ślubu bym pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ano jechałem bez szofera. pierwotny plan był inny. była sierra po dachowaniu ale jeżdżąca, do tego miał zostać dolany litr mixolu do benzyny żeby robić zasłonę dymną, ale niestety żona się nie zgodziła... a fiat po umyciu nie wyglądał tragicznie, maska i dolne boki pomalowane minią później wstawię fotę. ... że też na to nie wpadłem... bajeczne zdjecia by były... Chyba wezme rozwód...hehe Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 tu jest kolega, robi takie cuda, pogadajcie moze cos Wam wyklepie: http://off-road.frix.pl/post/208695/samochody-remontowane-w-moim-warsztacie Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mnie osobiście z Cheviego kręci najbardziej El Camino... napewno znalazł by się w moim garażu marzeń... Najfajniejsze są z lat 68-71. O kurnia jak mi się podobają! Normalnie patrze na takiego i już słyszę Metallice :lol: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mnie osobiście z Cheviego kręci najbardziej El Camino... napewno znalazł by się w moim garażu marzeń... Najfajniejsze są z lat 68-71. O kurnia jak mi się podobają! Normalnie patrze na takiego i już słyszę Metallice :lol: Dokladnie. te nowe sa za malo "westernowe" :-/ Cos,co sie nazywa Silverado,nie moze wygladac jak jakas chinska zabawka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 auto cudne, ale jakoś ta kipa na zdjęciach wygląda na małą ;/ Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ten GMC to concept car, czy już wdrożony do produkcji ??? Piękny i ogromny ! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wole starsze,nowe za ladne i za gladkie ;) Przypominaja japonszczyzne. K 5 - w sam raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wole starsze,nowe za ladne i za gladkie ;)Przypominaja japonszczyzne. No i następna bratnia dusza na forum :). Ja tam uznaję do lat 90 fury a powyżej to coraz gorzej a teraz to jak już nie raz pisałem komputery na kołach podobne do wszystkiego nie wiem chyba dla każdego koncernu pracuje ta sama ekipa designerska i nie che im się niczego nowego wymyślać to tylko zmieniają detale i logo . A co się tyczy tych komputerów to oka można się doszukać czegoś fajnego w takim mastodoncie ale jak sobei pomyślę ze z byle problemem trzeba jechać na komputer albo że większość spraw zależna jest od jego wewnętrznego kompa to mnie czyści . Jedyne do czego się ta fura nadaje to do sprzedania jak bym ją za darmo dostał żeby z tej kasy kupić sobie coś innego :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wole starsze,nowe za ladne i za gladkie ;)Przypominaja japonszczyzne. No i następna bratnia dusza na forum :). Ja tam uznaję do lat 90 fury a powyżej to coraz gorzej a teraz to jak już nie raz pisałem komputery na kołach podobne do wszystkiego nie wiem chyba dla każdego koncernu pracuje ta sama ekipa designerska i nie che im się niczego nowego wymyślać to tylko zmieniają detale i logo . A co się tyczy tych komputerów to oka można się doszukać czegoś fajnego w takim mastodoncie ale jak sobei pomyślę ze z byle problemem trzeba jechać na komputer albo że większość spraw zależna jest od jego wewnętrznego kompa to mnie czyści . Jedyne do czego się ta fura nadaje to do sprzedania jak bym ją za darmo dostał żeby z tej kasy kupić sobie coś innego :) Zarażacie mnie coraz bardziej... :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboy_kk Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 fakt faktem ze wizualnie jest przezaje....ty , ale jak se wyobraze jak nackany jest elektronika to mnie az wzdryga RAM 3 gen juz jest nafaszerowany elektronika Prostota jest piekna ale KOSZTOWNA :-) takie czasy nadeszly :-( Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 fakt faktem ze wizualnie jest przezaje....ty , ale jak se wyobraze jak nackany jest elektronika to mnie az wzdryga RAM 3 gen juz jest nafaszerowany elektronika Prostota jest piekna ale KOSZTOWNA :-) takie czasy nadeszly :-( Kosztowna ? w którym miejscu . Naprawa czegokolwiek u mnie w ramie jest tańsza do naprawy w twoim ramie i gro napraw do tego można zrobić samemu . Koszty aut też są mniejsze niż nowych więc nie kumam . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi