pawel20vt4 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Cześć Mam pytanie czy w Polsce można gdzieś kupić fajne czarne felgi do Ramika 1500 2014 oraz czy polecacie kupić zimowe opony, autko raczej będę użytkował w górach . Paweł Cytuj 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zimowe opony to podstawa. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel20vt4 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 cześć A macie jakieś konkretne sprawdzone zimowe opony w rozmiarze 20' do polecenia ? Cytuj 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ja będę na zimę pewnie brał Coopera Discoverer MS Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matw74 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Do zimowych opon kupiłem stalowe felgi 17" ( zapasy od ramika) w Zuzcarze. Opony do Yokohama Geolandar. Zimę mieliśmy lekką więc mało po śniegu jeździłem, ale przy załączonym przodzie nie miałem w ogóle problemów z prowadzeniem i hamowaniem. Co do opon 20", hmmm. Kupiłem Wranglery HP używki i to była porażka. Teraz poszukam na przyszły sezon jakiś lepszych. Myślę o Cooperach Discovery H/T. Cytuj aut Caesar, aut nihil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Cześć Mam pytanie czy w Polsce można gdzieś kupić fajne czarne felgi do Ramika 1500 2014 oraz czy polecacie kupić zimowe opony, autko raczej będę użytkował w górach . Paweł Te są całkiem fajne, cena uważam że okazyjna. http://allegro.pl/show_item.php?item=4598918071 Do tych samochodów pasują : http://www.roadkillcustoms.com/hot-rods-rat-rods/Wheel-Bolt-Pattern-Cross-Reference-Database.asp?LugCount=5&StudSpreadInch=5.5&StudSpreadMM#axzz3D15fhCuf Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel20vt4 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cześć Przetestowałem te oponki Coopera Discoverer MS w śniegu i górach i mogę powiedzieć ze są naprawdę fajne, auto świetnie trzyma się na śniegu na trasie jaki przy podjazdach w kopnym śniegu, na suchym nie są za głośne polecam. Cytuj 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 pawel20vt4 dosłownie wyciągłeś mi tego posta z 'ust' hihi. Wrócilem z nart z Austrii i fakt te opony naprawde dają rade. 4x4 i nie ma takiego śniegu w normalnych warunkach górskich, nei było co by zatrzymało mnie i Dodge, tak więc polecam oponki :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi