WojtRybnik Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Cześć Wam Na początku mi się nie podobał, pózniej zobaczyłem go na drodzę i był tak unikatowy, że wzbudzał zainteresowanie bardziej niż moja taczka :). Z upływem czasu co raz bardziej przekonywałem się do koreańskiego design'u Jeep'a pod rządami Włochów. Parę dni temu odbyłem jazdę próbną Cherokee Limited z benzywnową jednostką V6 pentastar 3.2. Jest wolnossąca, ma 270hp, współgra z dziewięciobiegowym automatem i powiem Wam, że śmiga aż miło. Wnętrze samochodu jest wykończone na przyzwoitym poziomie, wyposażenie pełne, wentylacja foteli, panoramiczny dach, mata indukcyjna w podłokietniku, aktywny tempomat , wnętrze ma dużo wspólnego z nowym Journey'em. Nie chcę Was zanudzać moimi odczuciami, reasumując bardzo pozytywnie odebrałem ten samochód, przód zaczął mi się podobać. Na placu stała wersja Trailhawk, z reduktorem, asystent zjazdu, lekko podniesiona, bez chromów, ogólnie bardzo drapieżnie wyglądająca wersja. Przeszliśmy do kosztów i na wstępie zrzucają cenę o całe 20.000zł, co kosztorysowo kończy się na orientacyjnym poziomie 190.000zł z leasingiem 102% i gwarancją na 3lata. Wiem, że takie rabaty są ogólnie dostępne u dealerów, ale patrząc na wyposażenie, porównywalne bmw x3, które i tak wymięka w terenie z wersją trailhawk kosztowałoby ponad 250.000zł. Podoba Wam się ? Skorzystajcie z jazdy próbnej, możecie zmienić zdanie tak jak stało się to w moim przypadku :) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Podoba Wam się ? Podoba wszystko poza ceną :):):) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 nowy gc jest zajefajny, gdybym miał wolną kasę to bym się rzucił na srt8 :twisted: po moim mieście jeździ taki czarny, koleś ma nonstop but w podłodze, a dźwięk to poezja v8 Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wojtrybnik, nie podoba się przód, za dwa lata lifting , na pewno. PIT, piszesz o Grandzie , inna klasa. A teraz trochę z innej beczki, Range Rover Evoque 2.0 Turbo , silnik forda 240 KM, 9 stopniowy automat, średnie spalanie 10-11 l, Tylko ta cena ćwierć bańki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroy Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 porównaj sobie na tej stronie http://similarcar.com/pl z innym autem i zdecyduj czy jest ok czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Fajne, tylko to suche dane , nijak się maja do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi