cymek Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 125ccm to jeszcze nie motocykl, ale tez juz nie skuterek.... http://m.superauto24.se.pl/prawo/ustawa-podpisana-motocyklem-125-ccm-z-prawem-jazdy-kategorii-b-juz-legalnie_412525.html Osobiscie podoba mi sie nowa ustawa i mysle, ze to dobry krok w przod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Mały krok dla Europy ale wielki krok dla Polski ;) Powoli doganiamy EU i resztę mocno zmotoryzowanych na 2oo. Uważam że to świetna ustawa. Z roku na rok będzie co raz więcej skuterów 125cc a to oznacza "przyzwyczajenie" kierowców puszek do 2oo co przełoży się na bezpieczeństwo wszystkich poruszających się na 2oo Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 125 to też motór. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tez motór ale w miastach takich jak Londyn, Barcelona, Paryż nie jest traktowany jako część kultury motocyklowej tylko jak lodówka czy inny przedmiot codziennego uzytku który ma Cię przewieźć z punktu A do B i tylko tyle. Ja sam się zastanawiam czy nie zakupić jakiegoś skutera ale chyba wstawię silnik TDI do Skody pickup :mrgreen: A na pace będę mógł wozić rower :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Natryskowy , tylko skuter , idealna rzecz na miasto. Najczęściej na co dzień jeżdżę rowerem jeżeli dalej wyciągam z pod wiaty Piaggio 150 i ganiam , samochód wyciągam okazuje się raz na 7-10 dni bo niemam takiej potrzeby Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Niestety ja mam 60km do firmy w jedną stronę a na mieście rzadko coś "załatwiam" Podoba mi się Piaggio MP3, byłby dobry fun zimą :lol: A tu pickup kontra skuteryyyy: http://youtu.be/O-6IbKg95uU Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Twardziel . Chyba ze założył byś opony z kolcami . Myślę ze MP3 byłby dobry na lato . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 125 to albo enduroalbo supermoto wlasnie za chwile sprzedaje dt125X idealne na szybkie dojazdy i w miescie i na wsi :) Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja teraz zbieram na silnik do Felici :mrgreen: Jak ukoncze felke to wtedy zakupie jakieś SM i będę mógł go awaryjnie wozić na pace felki :twisted: Kolega będzie sprzedawał KTM 690SMC 6tys mil. Wydech scorpion z mapą. Ceny i rocznika nie pamiętam. Sprzedaje tylko dlatego ze za duży szatan i boi się ze prawko straci. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Młody ten kolega pewnie ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preries123 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Teraz zacznie się nagle zwiększona sprzedaż tego typu motocykli i przeróbka tych mocniejszych motocykli na mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi