Natryskowy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Polecam imprezę, bardzo bogato i na światowym poziomie. Ja tam będę ze względów komercyjnych ale event ciekawy dla zakręconych w tę drugą stronę czyli totalnie "zglebowane" auta :mrgreen: http://raceism.com/event/ 300 aut z różnych części świata, koncerty i pokaz driftu modelami RC :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Parę fot ;) image post image upload no limit photo uploading websites adult photo sharing capture photo hosting sites Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A co ten czerwony naleśnik ma na pace? Działo? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Może to dopalacz Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 w tym czerwonym sporo hydrografiki. Ciekawe jak wnętrze, bo z zewnątrz jest całkiem fajnie. Mam nadzieję, że jest zrobiony solidnie - przy tej ilości szpachli ma szansę niedługo zacząć pękać... Chociaż powietrze o takim zakresie regulacji zawieszenia nie do końca do mnie przemawia. Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ten Ram jak przyjechał to stal bardzo wysoko. Jakość również na najwyższym poziomie. Jeździł nim chłopak (chyba Niemiec) który był na wózku inwalidzkim. W środku nie widziałem ale wszystkie auta były bardzo dopieszczone. A na pace ma butlę na powietrze do air ride ;) Zyga się tym fascynuje to z nim gadajcie ; ) Ja podpatrywalem te systemy kompresorów do hornow :mrgreen: foty: Golf Fiat 125p Skyline (680KM na kole!!!) Civic images upload image hosting no register upload images upload an image Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 szkoda, że nie mam RAMa - w przyszłym roku pewnie podskoczymy z moim CVCkiem a to tak poglądowo ;) https://www.google.pl/search?q=ppm702&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=A9KxU7aFN4SM7AbRgoCAAg&ved=0CAcQ_AUoAg&biw=1366&bih=643 Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 W przyszłym roku prawdopodobnie też będę ;) to zrobimy show hehehe no i wtedy możesz przyjechać Ramem z Civiciem na lawecie ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 pomysł dobry ;) i wcale nie tak niemożliwy do zrealizowania :-D Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi