Xado Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam ! Chciałem tutaj napisać na temat swojego auta. Otóż projekt powstał ze zwykłej skody, która służyła do przewozów, a zarazem jest to moje pierwsze auto. Zdjęta buda, zaczepy, burta oraz plandeka zrobiły już na mnie wrażenie dlatego popłynąłem dalej i zarzuciłem glebę, koło co spowodowało jeszcze większe wrażenie :). Aktualnie Skoda przeżywa lifting, który polega na wrzuceniu lepszego motoru, klimy, abs oraz wspomy. Na dole wrzucam parę fotek z mojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Gdzie te foty? Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mozeza duzy rozmiari nie wszedl. Musi byc max 800x600 Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dawaj foty, bo nie wlazły. Jaki wrzuciłeś motór? V8? ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xado Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Sorka za zwłokę już wczoraj wrzucałem, ale prądu nie było i niestety udało mi się założyć temat :) Misiek69, V8 wrzucić to było by zabójstwo hehe. Na razie skromnie :) SKODA NA START :) SKODA PO ZDJĘCIU PAKI I ZAŁOŻENIU ZACZEPÓW, PLANDEKI ORAZ BURTY SKODA NA GLEBIE, POMALOWANYM TYLE I KOLE ATS CLASSIC [13] SKODA NA KOLE OZ RACING [17] SKODA AKTUALNIE PO LIFTINGU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Co by było bardziej po Hamerykańsku nazwijmy go Skodillak ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 po japońsku to by było skodżitsu :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xado Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tutaj pełna mieszanina. Sprężyny od W201 Amory tylne od Corvette C4 Amory przednie Koni z regulacją twardości Projekt ciekawy i zarazem zaskakujący :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 oba koła fajnie siadły na aucie, ale ats jest bardziej klimatyczny Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xado Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 I takie koła ppm mam zamiar zostawić :) Natryskowy, I jak fotki :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mi najbardziej się podoba na kole OZ Racing, te ATS y gubią się w tych czerniach. ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xado Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Natryskowy, Wydaje ci się. One są bardzo dobrze widoczne, teraz jak przejechałem polerką, ogarnąłem dekielki ATS do nich to jest ciekawie :). Większa gleba, żeby zmieścić w nadkolach i może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zapodaj jakiś nr. Tel. Na PW to jakoś się zgadamy i podjadę zobaczyć osobiście ;) Ta plandeka mi się tez nie podoba, na zdjęciach wychodzi szara. Toyota miała w sprzedaży takie plandeki ze stelażem z od spodu, który napinał cała konstrukcje i powodował, że lekko była pół okrągła na zewnątrz co automatycznie niwelowalo zapadanie się jej od deszczu. Parkuje koło mnie taka to zrobię fotę. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi