mrB Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Slysze jak w nagrzewnicy w kabinie lata babel powietrza Pytanie jak go stamtad wydostac :) Do tej pory nie wylecial sam, wiec watpie zeby samo sie odpowietrzylo Jest jakis zaworek odpowietrzajacy w ukladzie chlodzenia? Cytuj 5.7L ECONOMY PACK
mrB Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 nie zdazylem dopisac, silnik jest z 2006 Cytuj 5.7L ECONOMY PACK
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Czerwca 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie wiem czy jest zaworek, ale można się pozbyć powietrza tworząc podciśnienie w układzie, są specjalne urządzenia do tego, niektóre auta tego wymagają jak mój 6,4 PSD, nie słyszałem nic o Ramiku. http://allegro.pl/przyrzad-do-odpowietrzania-napel-ukladu-chlodzenia-i4294399353.html Cytuj
mrB Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 nie znalazlem zaworka niestety, pomogla stara procedura z VW Transportera 8-) Cytuj 5.7L ECONOMY PACK
Rekomendowane odpowiedzi