DA6VI6D Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Do RAM 2500 CTD z 2011 roku potrzebuję schemat wiązki/instalacji elektrycznej klimy. Mam problem z brakiem komunikacji między panelem sterowania a sprężarką. Będę wdzięczny za link, diagram,itp. Cytuj FOOCK FUEL ECONOMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 podaj jakieś szczegóły , ile pinów jaki kolor tej kostki może coś pomogę Cytuj Dodge RAM 1500 4x4 CREW CAB LARAMIE 2010 5.7 HEMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA6VI6D Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dzięki za chęci ale już mam wszystkie diagramy. Jutro walka z kabelkami i przywracanie chłodnych klimatów. :-D Cytuj FOOCK FUEL ECONOMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dzięki za chęci ale już mam wszystkie diagramy.Jutro walka z kabelkami i przywracanie chłodnych klimatów. :-D Skoro masz to wklej, może się komuś przyda. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi