YatzeK Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Hej ludzie ludziska! Potrzebuję trochę części do wnętrza F150, Rama, Sierry/Siilverado i Toyoty Tacomy/Tundry - chodzi mi o takie, na które da się zrobić pokrowiec ze skóry do samodzielnego zamontowania przez klienta. Czyli przede wszystkim zagłówki, podłokietniki, boczki drzwi, etc. Proszę o kontakt tych, którzy zechcieliby pożyczyć takie na kilka dni w celu opracowania szablonów. Mogę się odwdzięczyć fajnymi pokrowcami :) Na koniec najważniejsze - nie to NIE JEST chamska reklama, nie chcę Wam tego sprzedawać, potrzebuję tylko pożyczyć do zrobienia szablonów :) Z góry dzięki pozdrawiam Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja Ci mogę pożyczyć całego Avalanche i Lupo :) Jak wrócą całe w skórach:):) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dobry pomysł na biznes kolega szuka do tundry pokrowców i masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 :roll: juz to było :roll: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=44004&highlight=#44004 Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detsub Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Szkoda, że Almerka się nie łapie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja Ci mogę pożyczyć całego Avalanche i Lupo :) Jak wrócą całe w skórach:):) Hmm. Avalanche powiadasz, a która generacja? O ile Lupo odpada definitywnie, to w lawinie bym pogrzebał chętnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 :roll: juz to było :roll: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=44004&highlight=#44004 Ano było, ale niewiele z tego wyszło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dobry pomysł na biznes kolega szuka do tundry pokrowców i masakraW sensie pokrowców na fotele? Tego akurat nie robimy, ale parę innych rzeczy dla Tundry bym chętnie rozważył :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hmm. Avalanche powiadasz, a która generacja o to ciężko powiedzieć 2003/4 czyli taka generacja 2,5 wyślij na PW @ i napisz co Cię interesuje to zrobię fotki wnętrza czy tam poszczególnych elementów Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kurka myślałem, ze znajdę jakieś foty w sieci do porównania, ale widzę, że było w cholerę wersji - z 2- i 3- osobowym przodem (który masz?) więc faktycznie jakbyś pokazał zdjęcia, byłoby łatwiej :) Na pewno chętnie bym pomyślał o pokrowcu na kierownicę, na zagłówki przód i tył i na podłokietnik z przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ja mam dwa osobne fotele w skórze (czytaj derma) i one mają swoje podłokietniki, które pękają mam takowy) a miedzy fotelami jest schowek i jego klapa jest też jako podłokietnik, tyle że cały plastik i nie wygodny w usa można kupić na niego nakładkę, która jest podszyta taką pianką z tyłu jest kanapa dzielona 2/1 i 3 małe zagłówki zrobię fotki i wieczorem gdzieś powieszę Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi