YatzeK Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Hej ludzie ludziska! Potrzebuję trochę części do wnętrza F150, Rama, Sierry/Siilverado i Toyoty Tacomy/Tundry - chodzi mi o takie, na które da się zrobić pokrowiec ze skóry do samodzielnego zamontowania przez klienta. Czyli przede wszystkim zagłówki, podłokietniki, boczki drzwi, etc. Proszę o kontakt tych, którzy zechcieliby pożyczyć takie na kilka dni w celu opracowania szablonów. Mogę się odwdzięczyć fajnymi pokrowcami :) Na koniec najważniejsze - nie to NIE JEST chamska reklama, nie chcę Wam tego sprzedawać, potrzebuję tylko pożyczyć do zrobienia szablonów :) Z góry dzięki pozdrawiam Y Cytuj
zyga Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Ja Ci mogę pożyczyć całego Avalanche i Lupo :) Jak wrócą całe w skórach:):) Cytuj tdi engines are for senior citizens
marwyk Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Dobry pomysł na biznes kolega szuka do tundry pokrowców i masakra Cytuj
Natryskowy Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 :roll: juz to było :roll: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=44004&highlight=#44004 Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
detsub Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Szkoda, że Almerka się nie łapie :-( Cytuj
YatzeK Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Ja Ci mogę pożyczyć całego Avalanche i Lupo :) Jak wrócą całe w skórach:):) Hmm. Avalanche powiadasz, a która generacja? O ile Lupo odpada definitywnie, to w lawinie bym pogrzebał chętnie :) Cytuj
YatzeK Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 :roll: juz to było :roll: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=44004&highlight=#44004 Ano było, ale niewiele z tego wyszło :( Cytuj
YatzeK Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Dobry pomysł na biznes kolega szuka do tundry pokrowców i masakraW sensie pokrowców na fotele? Tego akurat nie robimy, ale parę innych rzeczy dla Tundry bym chętnie rozważył :-) Cytuj
zyga Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Hmm. Avalanche powiadasz, a która generacja o to ciężko powiedzieć 2003/4 czyli taka generacja 2,5 wyślij na PW @ i napisz co Cię interesuje to zrobię fotki wnętrza czy tam poszczególnych elementów Cytuj tdi engines are for senior citizens
YatzeK Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Kurka myślałem, ze znajdę jakieś foty w sieci do porównania, ale widzę, że było w cholerę wersji - z 2- i 3- osobowym przodem (który masz?) więc faktycznie jakbyś pokazał zdjęcia, byłoby łatwiej :) Na pewno chętnie bym pomyślał o pokrowcu na kierownicę, na zagłówki przód i tył i na podłokietnik z przodu :) Cytuj
zyga Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 ja mam dwa osobne fotele w skórze (czytaj derma) i one mają swoje podłokietniki, które pękają mam takowy) a miedzy fotelami jest schowek i jego klapa jest też jako podłokietnik, tyle że cały plastik i nie wygodny w usa można kupić na niego nakładkę, która jest podszyta taką pianką z tyłu jest kanapa dzielona 2/1 i 3 małe zagłówki zrobię fotki i wieczorem gdzieś powieszę Cytuj tdi engines are for senior citizens
Rekomendowane odpowiedzi