Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludzie ludziska!

Potrzebuję trochę części do wnętrza F150, Rama, Sierry/Siilverado i Toyoty Tacomy/Tundry - chodzi mi o takie, na które da się zrobić pokrowiec ze skóry do samodzielnego zamontowania przez klienta. Czyli przede wszystkim zagłówki, podłokietniki, boczki drzwi, etc.

Proszę o kontakt tych, którzy zechcieliby pożyczyć takie na kilka dni w celu opracowania szablonów. Mogę się odwdzięczyć fajnymi pokrowcami :)

Na koniec najważniejsze - nie to NIE JEST chamska reklama, nie chcę Wam tego sprzedawać, potrzebuję tylko pożyczyć do zrobienia szablonów :)

Z góry dzięki

pozdrawiam

Y

Opublikowano
Ja Ci mogę pożyczyć całego Avalanche i Lupo :)

Jak wrócą całe w skórach:):)

Hmm. Avalanche powiadasz, a która generacja? O ile Lupo odpada definitywnie, to w lawinie bym pogrzebał chętnie :)

Opublikowano
Dobry pomysł na biznes kolega szuka do tundry pokrowców i masakra
W sensie pokrowców na fotele? Tego akurat nie robimy, ale parę innych rzeczy dla Tundry bym chętnie rozważył :-)
Opublikowano
Hmm. Avalanche powiadasz, a która generacja

o to ciężko powiedzieć

2003/4 czyli taka generacja 2,5

wyślij na PW @ i napisz co Cię interesuje to zrobię fotki wnętrza czy tam poszczególnych elementów

tdi engines are for senior citizens

Opublikowano

Kurka myślałem, ze znajdę jakieś foty w sieci do porównania, ale widzę, że było w cholerę wersji - z 2- i 3- osobowym przodem (który masz?) więc faktycznie jakbyś pokazał zdjęcia, byłoby łatwiej :)

Na pewno chętnie bym pomyślał o pokrowcu na kierownicę, na zagłówki przód i tył i na podłokietnik z przodu :)

Opublikowano

ja mam dwa osobne fotele w skórze (czytaj derma) i one mają swoje podłokietniki, które pękają mam takowy) a miedzy fotelami jest schowek i jego klapa jest też jako podłokietnik, tyle że cały plastik i nie wygodny w usa można kupić na niego nakładkę, która jest podszyta taką pianką

z tyłu jest kanapa dzielona 2/1 i 3 małe zagłówki

zrobię fotki i wieczorem gdzieś powieszę

tdi engines are for senior citizens