dolar16 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam mam problem ze świecami w moim Dodge ram 1500 4.7 2003. Problem polega na tym że świece które były wkręcone to championy 3318, zakupiłem Autolite AP 5405 platynowe i są minimalnie dłuższe, może jakieś 0,5 cm, i piszę z zapytaniem czy nic sie nie stanie w silniku jak je wkręce, wole napisać, jak sobie zrobić bałagan w silniku, czy ktoś może używa tych świec? proszę o szybką odpowiedź, jesli to możliwe. dodaje zdjęcie jak to wygląda http://imageshack.com/a/img834/7080/sovt.jpg Staraj się używać opcji "edytuj" jeśli chcesz na szybko coś dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPG Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dla świecy 3318 odpowiednik autolite to AP5224. Radzę nie wkładać tych świeczek, bo przewidziane to chryslera 300m itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar16 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 OK, dzięki za odpowiedź, w poniedziałek idę z żalami do sklepu gdzie mi je sprzedali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi