robi80 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Mam takie pytanie czy we wszystkich ramach tak głośno pracuje wisco?? Wiem ze jego obroty wzrastają wraz z obrotami silnika, ale to jest tak głośne u mnie, że juz przy 2000 obrotów nie słychac ani silnika ani wydechu tylko ten wentylator.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Października 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Zaobserwowałem że jak mój Ramik postoi kilka dni to po odpaleniu przez 20 sekund wisko pracuje spiete na 100 %. Później wszystko wraca do normy. Przy normalnej eksploatacji wiska nie słychać zaraz po odpalniu. raz tylko zauważyłem że wisko sie blokowało gdy jechałem w korku i było z 35 stopni celcjusza, ale raczej to normalne zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 U mnie tak samo co jakiś czas po odpaleniu rano słychac przez moment szczególnie przy dodaniu gazu,po chwili mija i pracuje cichutko Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi80 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Oki dzięki bardzo czyli kolejny punkt na liście do naprawienia :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 U mnie wydech zagłusza nawet moje myśli, więc nic nie słyszę :-P :-D ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Oki dzięki bardzo czyli kolejny punkt na liście do naprawienia :-( wisko do wymiany, przy obecnych temperaturach możesz odkręcić wisko i jeżdzić do wiosny bez wisko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi80 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hm...to troche taka duza prowizorka odłączyć zupełnie...do tego jeszcze przy gazie to bałbym się...Już wole wymienić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi