Mariusz1987 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 witam kolegów kupiłem chryslera 300 c 5,7 hemi jako drugie bardziej ekonomiczne auto he:) Jest w nim problem z zaworem EGR ma ktoś namiary gdzie moge kupic poza ASO lub ewentualnie jakieś zaślepienie tego zaworu wchodzi w grę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A tak na marginesie sprawdzałeś ile kosztuje zawór EGR w serwisie? Nie opłaca się szukać zamiennika. http://www.autotraper.com.pl/ Grzegorz Grzejdziak tel. (42) 22 59 731 Grzegorz Mielczarek (42) 22 59 735 Możliwe, że te telefony są jeszcze aktualne :mrgreen: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Koszt EGRu w serwisie około 250 zł a obecnie jedziesz do salonu fiata i po numerze win możesz mieć identyczny nie wie jaka będzie cena bo ja jeszcze kupowałem w salonie dodge chrysler jeep w Krakowie. Ale cena żadna A jaki masz problemu EGR em bo mi gasł na wolnych obrotach. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1987 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 właśnie tak jak u Ciebie na wolnych obrotach( gdy powiedzmy zwalniam i obroty spadają około 1000 ) podczas jazdy gaśnie . Na kompie błąd nieznany lub niekodowany . Po kluczykowaniu wyszło błąd EGR. Jak go odłączę auto jedzie -wiadomo jest błąd CHECK ENGINE -po pewnym czasie zapala się check gages i gaśnie obroty spadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1987 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 kupiony nowy założony i wszystko śmiga jak powinno. ps.dzięki za namiary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi