mposy Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 witajcie. potrzebuje jakiegos majstra na dolnym slasku tudziez opolszczyznie zeby podniosl mi drzwi na zawiasach, niestety nie ma regulacji zadnej a ja nie chce sie zabierac za to zeby nie zepsuć :lol: najlepiej okolice wroclawia Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Nie wiem jak w Silverado ale w Blazerze też nie ma regulacji, są za to takie małe tulejki z jakiegoś metalowego gó***litu, które lubią się wycierać i pękać i jest to najczęstsza przyczyna opadniętych drzwi, w pierwszej kolejności kierowcy. W Blazerze są jednakowe w każdych drzwiach więc tymczasowo przełożyłem z tylnych - uwaga, sakramencko trudno jest wsadzić z powrotem sprężynę. Występuje to to jako zestaw naprawczy razem z trzpieniem i spinką. Niestety podejrzewam, że do nabycia tylko w USA... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 otwierasz szeroko drzwi łapiesz od dołu i kiwasz góra dół jak są luzy to jak kolega japacz, sugeruje trzeba je skasować jak nie ma to łapiesz mocno za spód drzwi nabierasz powietrza i podnosisz silverado do góry coś jak tu : Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 dzieki Japacz, zamowie wiec zestaw i sprobuje zalozyc Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Na przykład TUTAJ znajdziesz taki zestaw. Do tego ewentualnie SPRĘŻYNA , jeśli Ci zaginęła. Na każdą stronę potrzebujesz dwa komplety i jedną sprężynę. Całość kosztuje grosze i jeśli Twoje drzwi są tylko opadnięte, a nie skrzywione mechanicznie to zdecydowanie powinno pomóc. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 juz zamowilem wlasnie wczoraj ten zestaw naprawczy takze czekam cierpliwie :lol: dzieki za pomoc Japacz :lol: :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi