Basia_L200 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam, Czy ktoś próbował może założyć do świeżego D-Max'a z 2.5 litrowym silnikiem felgi inne niż fabryczne, np. DOTZ Dakar 7x16"? Jeśli tak, to będę bardzo wdzięczna za podpowiedź które z nich mogą pasować. Z góry dziękuję Pozdrawiam Basia Cytuj Mitsubishi L200, 2009 w najuboższej wersji... wzbogaconej o F E L G I :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Marca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 ja nie mam pojęcia, ale załóż cokolwiek byle twój klient pozbył się tych fabrycznych wstrętnych alusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 ja nie mam pojęcia, ale załóż cokolwiek byle twój klient pozbył się tych fabrycznych wstrętnych alusów. Święte słowa. Ciekawe, że bliźniaczy Chevy Colorado/GMC Canyon portrafi mieć ładną seryjną alufelgę... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanowski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Basiu nie jestem Ci w stanie pomóc, ale wejdź sobie na http://felgi.com tam czasami dodadzą ciekawe rzeczy i pare razy już dowiedziałem się sporo o flegach więc może i Ty znajdziesz rozwiązanie swojego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi