SIMAX Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Siemanko:-) Potrzebuję do mojego żuka 2007rok, 4x4, lariat, 5,4 triton: ~ zderzak tyl wraz z nakladką platikową ~ hak kompletny ~ emblematy na tylną klapę ~ mocowania tylnego zderzaka Wszystkie części muszą być nowe i z fakturą Vat. Dzwoniłem po różnych firmach, ale nie ma takiej która załatwi zamówienie od a do z. Jeśli ktoś potrafi mi pomóc to będę wdzięczny. Pozdro SIMAX Cytuj F150 LARIAT 2007 5.4 V8! Jest POWER - sprzedany... RAM 1500 SPORT 5.7 HEMI - Teraz jest MOC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 nowe to jedynie z usa chyba - kupujwusa.pl - zadzwon, mysle, ze ogarna temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi