Rufus Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Wcięło mi z HDD całą muzykę i nie mogę wgrać nic nowego. Wgrywanie zdjęć działa ok. Początek kojarzę z całkowitym rozładowaniem akumulatora (ale to raczej nie powód), no albo dzieciaki się bawiły i coś mi poprzestawiały. Wkładam Pena w USB, wyskakują mi okienka; Music, Pictures, Adress. Wybieram Music. Pojawiają mi się okienka. My playlist, Import music file. Wybieram import. Wyskakuje mi From Disc, From USB. Wybieram USB, wyskakuje mi lista z pena. Wybieram co trzeba, na dole ekranu mam Cancel, All, Done. Wybieram Done. Wyskakuje mi komunikat USB Copy Complete, i następnie znowu początek akcji: My playlist, Import music file. Nic nie jest wgrane na HDD Albo coś robię źle, albo mam coś poprzestawiane. Wchodziłem w menu ale do niczego nie doszedłem Cytuj Ford F 250 Super Duty 6.0 Power Stroke
mrB Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 A sprawdziles czy format muzyki w ogole jest obslugiwany? Pliki sa odtwarzane po podlaczeniu do innego urzadzenia np. PC? Cytuj 5.7L ECONOMY PACK
Rufus Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 tak, zgrałem z komputera na pena tą samą muzykę którą miałem wcześniej w radiu, próbowałem nawet podpinać różne peny bo myślałem na początku że może być zepsuty ale nic z tego Cytuj Ford F 250 Super Duty 6.0 Power Stroke
Rekomendowane odpowiedzi