Rufus Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Wcięło mi z HDD całą muzykę i nie mogę wgrać nic nowego. Wgrywanie zdjęć działa ok. Początek kojarzę z całkowitym rozładowaniem akumulatora (ale to raczej nie powód), no albo dzieciaki się bawiły i coś mi poprzestawiały. Wkładam Pena w USB, wyskakują mi okienka; Music, Pictures, Adress. Wybieram Music. Pojawiają mi się okienka. My playlist, Import music file. Wybieram import. Wyskakuje mi From Disc, From USB. Wybieram USB, wyskakuje mi lista z pena. Wybieram co trzeba, na dole ekranu mam Cancel, All, Done. Wybieram Done. Wyskakuje mi komunikat USB Copy Complete, i następnie znowu początek akcji: My playlist, Import music file. Nic nie jest wgrane na HDD Albo coś robię źle, albo mam coś poprzestawiane. Wchodziłem w menu ale do niczego nie doszedłem Cytuj Ford F 250 Super Duty 6.0 Power Stroke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrB Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A sprawdziles czy format muzyki w ogole jest obslugiwany? Pliki sa odtwarzane po podlaczeniu do innego urzadzenia np. PC? Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufus Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 tak, zgrałem z komputera na pena tą samą muzykę którą miałem wcześniej w radiu, próbowałem nawet podpinać różne peny bo myślałem na początku że może być zepsuty ale nic z tego Cytuj Ford F 250 Super Duty 6.0 Power Stroke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi