ciuba_jan Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam, jestem posiadaczem Dodge Ram 1500, silnik 4.7 rok produkcji 2007. Mam problem z odpaleniem auta, ponieważ świece są zalewane, a tak w ogóle wydaje mi się że moje problemy z dodgem zaczęło sie po wymianie świec, Dodge posiada też instalacje gazową. Prosiłbym o jakąkolwiek pomoc, ponieważ mechanicy w moim mieście rozkładają ręce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Próbowałaś patentu z wyjęciem bezpiecznika od pompy paliwowej ? Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi