marwyk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zastawiam się nad czymś takim http://otomoto.pl/toyota-sequoia-platinium-C31847741.html VIN 5TDBY67A48S000434 Może ktoś oglądał? Mam rodzinę 6 osobową wiec by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Coś tak jakby klapy silnika i tylna kiepsko przypasowane. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zderzak tylny ponoć malowany ale właściciel zapewniał ze w 100% bezwypadek. Jedynie co to zmiany oleju były bardzo oszczędne bo co 30-40 tys. km, a tak poza tym nic nie robił bo się nie psuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Aleeee piekna :shock: :shock: i te drewno :)22 :)22 :)22 Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie nabijaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 na prawde ładna , pytanie czy i jak bita ? wnętrze super :up: patrzylem na ebay.com , tam mozna wyjąc podobny egzemplarz , juz za 24k$ .... jakby clo jednak zdjeli .. ;-) edyta - wykup carfax dla spokoju ducha ;-) http://allegro.pl/vin-historia-autocheck-carfax-polska-foto-i4004455019.html Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 mówił że coś z tyłu było malowane bardziej mnie martwi sposób serwisowania a raczej jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie nabijaj się! kolego Ty chyba masz cos do mnie???? nie nabijam sie napisałem to w 100% poważnie mega mi sie podoba !!!!!! Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Aleeee piekna :shock: :shock: i te drewno :)22 :)22 :)22 wersja kolorystyczna jest zajebista, tzn czarny ex i toffi (red rock leather) inside, ale plastikowe drewno jest tragiczne, imho dużo lepiej wygląda srebrny mat z limiteda. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi