AntBer85 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Może kogoś to zainteresuje 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Niezależne zawieszenie ? :mrgreen: Dobrze że nie kupiłem tego modelu 8-) :-P Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA6VI6D Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ambitnie. Czekam na wieści jak się spisuje zawiecha RC. Będziemy mogli porównać z RANCHO RS9000XL +4"jakie włożyłem do właśnie kończonego projektu RAM 2500 4X4 CTD. A winda mechanik to mi tu wskazuje na zapędy w lepsze bagno !? :lol: Jakie zderzaki planujesz ? Od jankesa czy rodzime rzemiosło ? Ja miałem w planach skrzynkowe od Smittybilt ale z powodu kasy temat odłożony na póżniej. Cytuj FOOCK FUEL ECONOMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Służę pomocą w powłokach przeciw rykoszetom i odłamkom :mrgreen: nazywa się to Paxcon A na poważnie zawsze chętnie coś doradcę jakby co ;) Wklej jakieś info i foty na forum bo nie wszyscy mają FB Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi