AntBer85 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Może kogoś to zainteresuje 8-) Cytuj
misman Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Niezależne zawieszenie ? :mrgreen: Dobrze że nie kupiłem tego modelu 8-) :-P Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg
DA6VI6D Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Ambitnie. Czekam na wieści jak się spisuje zawiecha RC. Będziemy mogli porównać z RANCHO RS9000XL +4"jakie włożyłem do właśnie kończonego projektu RAM 2500 4X4 CTD. A winda mechanik to mi tu wskazuje na zapędy w lepsze bagno !? :lol: Jakie zderzaki planujesz ? Od jankesa czy rodzime rzemiosło ? Ja miałem w planach skrzynkowe od Smittybilt ale z powodu kasy temat odłożony na póżniej. Cytuj FOOCK FUEL ECONOMY
Natryskowy Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Służę pomocą w powłokach przeciw rykoszetom i odłamkom :mrgreen: nazywa się to Paxcon A na poważnie zawsze chętnie coś doradcę jakby co ;) Wklej jakieś info i foty na forum bo nie wszyscy mają FB Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Rekomendowane odpowiedzi