Judyta Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Cześć ! Zapisałam się do was, bo bardzo potrzebuje waszej pomocy! Jestem młodą scenografką. Właśnie jesteśmy przed zdjęciami do filmu dyplomowego krótkometrażowego. NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE potrzebuję do zdjęć Nissana Navare rocznik ok '94 lub Toyotę Hilux też '94 (nie musi być dokładnie tego rocznika-ważne, żeby ten styl był zachowany) najlepiej granatowy, orurowany i ze światłami u góry. Samochodu potrzebuję na jeden dzień, pomiędzy 11 a 20 marca. czy może orientujecie się skąd mogę taki pożyczyć ? pozdrawiam najmocniej ! Judyta Pozwoliłem sobie poprawić markę ;-) Japacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Najlepiej poszukać na allegro takiego egzemplarza na sprzedaż i dogadać się z właścicielem ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 szukam już od paru godzin, i nie jest tak łatwo jakby się mogło wydawać :/ dlatego pytam was :) kujawsko-pomorskie, albo kraków albo warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 No co Ty mówisz? Kurde.. to co gdy człowiek musi kupić używane auto, też chyba trzeba się naszukac :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 błyskotliwa uwaga gdyby jednak ktoś wiedział gdzie taką furę dostane - napiszcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi