Rabski Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem forum. Potrzebuje waszej pomocy no wiec jestem posiadaczem w200 Power Wagon z 1980 roku z silnikiem 5.2l. z rzadka crew cabin. Przez okragly rok samochod byl odrestaurowywany jest kompletnie wypiakowany pomalowany jednym slowem jak nowy cala paka zostala wylozona karbowana nierdzewka samochod jest podniesiony i orurowany wyglada niesamowicie. do zrobienia zostaly tylko kanapy i deska rozdzielcza, samochod jest oplacony zarejestrowany jednakze teraz stoi w garazu bo szkoda mi nowiutkiego lakieru na zimowe drogi. wydalem mnostwo pieniedzy na doprowadzenie go do takiego stanu i teraz niestety musze go sprzedac gdyz zaczalem budowe domu. Prosze powiedzcie mi ile taki samochod jest warty i gdzie najlepiej go wystawic na sprzedaz zalezy mi zeby poszedl w dobre rece. jezeli chcielibyscie zobaczyc jakies zdjecia chetnie wysle na maila. pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Lutego 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Twój pierwszy post powinien wylądować w powitalni, zapoznaj się z regulaminem naszego forum oraz działu Giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Robert, auto jest super, a ten kolor powala. Daj zdjęcia nie rób tajemnicy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A ja chcę zobaczyć rurki :-D Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabski Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Probuje wyslac pare zdjec ale niechca przejsc wiexie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Może pomoże: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=1744 Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi