Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich fanow pickupow , zakup konkretnego auta z paka chodzi mi po glowie juz od jakiegos czasu , od ladnych paru lat jezdze glownie duzymi niemieckimi suvami ,

wczesniej mialem auta wszelkiej masci - sportowe , cabrio , sedany , kombi , terenowe , itd.

ale nigdy nie mialem zadnego pickupa a od zawsze mi sie podobaly :-D

Zwlaszcza wielkie amerykanskie jak np. RAM , F-150 czy Chevy Silverado.

Metoda eliminacji zostaly mi 2 nad ktorych zakupem sie zastanawiam - RAM 1500 2014 -

tak z serca lub Amarok 2013 lub 2014 pewnie w wersji Canyon - to tak z rozsadku ;-)

Ew. wogole zakup innego auta nie pickupa tylko tradycyjnie suva.

Mam nadzieje ze znajde tu na forum rozwiazanie moich rozterek.

RAM 1500 3,7 single cab 2004

Opublikowano
Witam Wszystkich fanow pickupow , zakup konkretnego auta z paka chodzi mi po glowie juz od jakiegos czasu , od ladnych paru lat jezdze glownie duzymi niemieckimi suvami ,

wczesniej mialem auta wszelkiej masci - sportowe , cabrio , sedany , kombi , terenowe , itd.

ale nigdy nie mialem zadnego pickupa a od zawsze mi sie podobaly :-D

Zwlaszcza wielkie amerykanskie jak np. RAM , F-150 czy Chevy Silverado.

Metoda eliminacji zostaly mi 2 nad ktorych zakupem sie zastanawiam - RAM 1500 2014 -

tak z serca lub Amarok 2013 lub 2014 pewnie w wersji Canyon - to tak z rozsadku ;-)

Ew. wogole zakup innego auta nie pickupa tylko tradycyjnie suva.

Mam nadzieje ze znajde tu na forum rozwiazanie moich rozterek.

Z amerykańskich gorąco polecam Amaroka szczególnie 2014 bo jest z Texasu i brał udział w filmie o pile mechanicznej