pilach Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mam na imię Robert.Od jakiegoś czasu trochę zaglądałem do was i czytałem.Nie będąc posiadaczem Pickupa.W mojej stajni są już dwa dostawcze Iveco i dwa Mercedesy Viano i Vito.No i nadarzyła się okazja że muszę sprzedać Vito i kupić auto na firmę.Ale takie którym będzie jeżdzić też małżonka.Mi po głowie chodził Amerykaniec.Ale pierwszym kryterium jakim mnie i małżonkę interesowało to wysoka pozycja kierującego.Drugim koszt zakupu auta do 150000,00 zł Brutto nowego.Trzecim auto z dużą paką by można było włożyć 4 rowery bagaż i podczepić przyczepę z motocyklami.No i przez ostatnie dni testowaliśmy parę aut Navara,Amarok,Hilux,L200,D max, Ranger.No i padło na VW Amaroka z podwójną kabiną.Więc stajemy się posiadaczami od jutra nowego Amaroka ze stałym napędem 4Motion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 hellloo amatorzy demaksa cię zbanują :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja na to kładę.Trzeba być sobą.Jak kupowałem MB Vito i Viano to użytkownicy VW T4 i T5 też mnie zjadali .Autami MB nalatałem po 250000 km i słowa złego na nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witaj!! Jak już odbierzesz furę, to dawaj foty. Jestem ciekawy jak wyglądają auta gorsze niż SamiWiecieJakie. :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 To tylko Szajswagen.Ale Amerykaności od czasu do czasu nie zabraknie mu.Dostanie na hak przyczepę a na niej Hondę Valkyrie Interstate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witaj :) Amaroki mi są dobrze znane :) Ale dawaj tez foty Valkyri :D Jest na mojej liście "Musisz mieć" ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Cześć No, to chyba będzie pierwszy Amarok w okolicy :mrgreen: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczis Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 witaj ;-) Cytuj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Hondę Valkyrie Interstate Oooo! Miałem kupować!!! Kupiłem jednak konia :-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam!!! Jesteś w VRCC Poland? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ale Amerykaności od czasu do czasu nie zabraknie mu.Dostanie na hak przyczepę a na niej Hondę Valkyrie Interstate. co to za ameryka? gdybyś golda albo indiana podczepił to jest ameryka ;) btw tak jak nie kręcą mnie takie kredensy, to valkyrie RUNE chętnie bym przytulił :) Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 VRCC Poland nie jestem.Kluby z Polityką Wojskową mało mnie kręcą.Wolę luz .Jest nas w okolicy dziesięciu z Valcami więc jest co planować i jeżdzić.Rune fajna sprawa Księżycowy Motocykl Batmana.Ale ja wolę pełnego turystyka z kuframi.Mam gdzie butelki % schować bezpiecznie.Golda Indiana jakoś się nie widzę.Może po szlifierkach mi coś zostało bo praca 6 cylindrowego Boksera w Valcu to jest to coś co przyprawia zadowolenie mi.Wolną chwilą fotki włożę Valkyrie no i Amaroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wolę luz .Jest nas w okolicy dziesięciu z Valcami więc jest co planować i jeżdzić. Znasz Adama z Żabiej Woli vel "Muniek"? praca 6 cylindrowego Boksera w Valcu to jest to coś co przyprawia zadowolenie mi Poziom endorfin przy odsłuchu B6 w Valkyrie jest podobny do poziomu endorfin przy odsłuchu klasycznego amerykanskiego V8. Dźwięk Valkyrie po prostu rozwala na łopaty, jest piękny. Hmmmm ... rozmarzyłem się. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja lubię ten filmik :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja lubię ten filmik :mrgreen: ten film to klasyka, koleś nieźle się zwija. kilka lat temu na bemowie na extreme moto carmichael stawiał na jedno koło triumpha rocketa na przestrzeni kilkudziesięciu metrów, coś w ten deseń: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Miało być o mydelniczce a rozmowa przeszła na mydło.Przed godziną 18 odebrałem Amaroka kolor Beżowy Metalic.Wersja Highline 4Motion.Stały napęd na wszystkie koła.Manualna skrzynia biegów.Nie obeszło się bez zgrzytu.Okazało się że serwis nie zamontował plastikowego wykończenia przestrzeni bagażowej.Dostawca zewnętrzny dostarczył uszkodzoną.Przeproszono mnie i zaproponowano samochód zastępczy do poniedziałku jak dojedzie wykończenie i serwis zamontuje je.Ale z racji że auto było gotowe do wydania.A Amarok miał być na Amorka postanowiłem auto odebrać.Do poniedziałku i tak będzie służył jako dupo wóz.Samochodzik otrzymałem z przebiegiem 7 km.Dziś nakręcone 100 km Trasa Warszawa-Sochaczew-Mszczonów-Żyrardów drogi jedno jezdniowe.Jak na pierwszą jazdę wynik spalania 9,3 l z kompa.A nie jestem zawalidrogą lubię wyprzedzać.Max prędkość do 140 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Cześć !!!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Europejczyk A fotka Valca pod tematem zdjęcia naszych innych "Zabawek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nie obeszło się bez zgrzytu.Okazało się że serwis nie zamontował plastikowego wykończenia przestrzeni bagażowej.Dostawca zewnętrzny dostarczył uszkodzoną.Przeproszono mnie i zaproponowano samochód zastępczy do poniedziałku jak dojedzie wykończenie i serwis zamontuje je. A fuj, plastikowa kuweta :mrgreen: Gratulacje Amaroka :-) proszę o relacje jak się będzie spisywał z biegiem czasu. Żadnych dodatków nie montujesz? Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na chwilę obecną jest golas bez dodatków.Za dodatki salon VW żąda krocie.A wszystkie dodatki robi firma zewnętrzna i montuje.Dzieje się to w przypadku prawie wszystkich Marek kupowanych nowych w Polsce.Auta nowe jadą do Sokółki http://www.steeler.pl/pl/produkty/marki/volkswagen/amarok/2009.html a tam je ubierają i wracają do klienta.Tam będę zamawiał Hardtop równy z dachem przeszklony pod kolor nadwozia,wykładzinę przestrzeni bagażowej .Dojdą rury boczne ze stopniem.Przednie orurowanie,osłony podwozia.Już mam to opanowane.Różnica kasowa:Starczy na tydzień ferii w Zakopanym dla 4 osobowej rodziny.Sprawozdania z postępowań na pewno przedstawie.Na dzień dzisiejszy 400 km.Szczerze mam dwa MB Vito i Viano obydwa z 2005 r.To jest moje porównanie bo jeżdze nimi od kilku lat.I uważam że Amarok jest cichszy mniej pali wcale nie buja i nie ma przechyłów na zakrętach tak jak czytam opinie.W dużych vanach też buja i są przechyły więc może ja nie odczuwam tego po przesiadce.Przestrzeń dla pasażerów na tylnym siedzeniu wystarczająca przejechałem 100 km i tu jest luksus porównując z Nawarę i Hiluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ile kosztuje w salonie ta plastikowa wkładka na pake? Jeśli mogę się dowiedzieć. . :oops: Ostatnio robiłem Amaroka i miał zderzaki pomalowane na czarno i progi, dość fajnie to wyglądało. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilach Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Z polietylenu 2205,00 zł Orurowanie boku ze stopniem 3408,00 zł.Hardtop 10515,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 siemanko :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi